Camping med et smil

- – er det glade og udadvendte motto på DANCAMPS pladser. Men det er mere end et motto; det er en måde, hvorpå pladserne bliver drevet. Og en måde, som gæsterne kan forvente at blive modtaget og behandlet på – altid med et smil.

Læs mere chevron_right

 

Pladskort

Få overblikket..

... og find den plads, som matcher dine ønsker. På DANCAMPS Nordsø finder du standard og komfortpladser, teltpladser samt en lang række ferieboliger.

Se pladskort her! chevron_right
Dancamps pladskort nordsoe

 

Åbningstider i sæson 2022: 

25. marts - 6. november 2022:

For gæster i feriehytter/mobile homes/værelser i vinterhalvåret: 

Check-in: I vil modtage kode til nøglebox og selvbetjenings check-in eller ring gerne til os på support tlf 69608059, så sørger vi for check-in via selvbetjening. 

For gæster i egen campingvogn/camper:
Ophold er ikke mulig i vinterhalvåret.

.

Badeland:

25. marts - 6. november 2022:

 

 

 

Check-in i ferieboliger og camping

Check-in ferieboliger

  • Check-in i ferieboligerne fra kl. 15.00 på ankomstdagen.
  • Check-ud fra ferieboligerne, på afrejsedagen senest kl. 11.00.
  • Inventarliste finder du i ferieboligerne. Er der noget der mangler i hytten, så fortæl det i receptionen.

Check-in camping

  • Check-in på ankomstdagen med egen vogn/camper/telt, er fra kl. 12.00 (OBS, der er ikke middagspause hos DANCAMPS Nordsø)
  • Check-ud på afrejsedagen, er senest kl. 12.00. Udenfor højsæsonen kan du, efter aftale, blive på pladsen til kl. 16.00, uden ekstra betaling.

Afbestillingsbetingelser

Læs vores afbestilingsbetingelser.

Faciliteter

Café/Take-away. Vores butik sælger også morgenmad, kaffee&kage, Pizza, mm. I finder café/take-away ved butikkeen.

 

Campingbutik. Friskbagte rundstykker, is og søde fristelser. På DANCAMPS Nordsø, finder du et lille udvalg af købmandsvarer i den lille campingbutik. Med egen bakeoff bageri, kan du desuden købe friskbagt brød, rundstykker og duftende kager. 

 

Minigolf. Udfordre din familie og venner i minigolf. DANCAMPS Nordsø har minigolf på campingpladsen. Med 12 antal huller er der rig mulighed for sjove dyste - og måske taberen gi´r en is?

Pris kr. 40,- for voksne og kr. 30,- for børn.
Familiepris 4 personer kr. 120,- 

 

NYHED - Legerum.  

 

Legepladser. Klatrestativ. Hoppeborg. Gyngestativ. Trampoliner. Balancebom.

DANCAMPS Nordsø´s 2 udendørs legepladser er et skønt fristed for de mindste. Du finder den største af de 2 legepladser foran badelandet, den anden legeplads er placeret centralt af campngpladsen ned mod Vesterhavet. 

 

Fælleslokaler. Campingpladsens fælleslokaler, er til fri afbenyttelse. Men kan også lejes til private arrangementer. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Vaskeri. Dancamps Nordsø har egen vaskeri, så du nemt kan vaske tøj og andet  på din ferie.  

Vind feriegavekort til kr. 2.500,-.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og historier før din nabo. Vi inspirerer med ideer og oplevelser til din næste ferie direkte i din mailboks. Samtidig deltager du i konkurrencen om et feriegavekort til kr. 2.500,-.

Hvilken ferieform interesserer dig mest?
Betingelser chevron_right

Ved deltagelse accepterer du at Dancamps må sende nyheder og tilbud løbende.

Konkurrencen kører fast hele året, og vinderen trækkes hvert år i juni (første gang er juni 2021). Vinderen får direkte besked og offentliggøres i vores nyhedsbrev.

Præmien udleveres efter aftale og skal bruges til overnatning hos Dancamps. Alle mailadresser er med i lodtrækningen, så du har et lod så længe at du er tilmeldt.

Dancamps påtager sig ikke ansvar for fejloplyste informationer ift. deltagelse eller i forbindelse med udlevering af præmien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Dancamps ansatte og deres husstande kan ikke deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Læs mere om vores politik for opbevaring og behandling af persondata.

De bedste hilsner
Dancamps