om dancamps topbillede

Camping med et smil...

– er det glade og udadvendte motto på DANCAMPS pladser. Men det er mere end et motto; det er en måde, hvorpå pladserne bliver drevet. Og en måde, som gæsterne kan forvente at blive modtaget og behandlet på – altid med et smil. Smilet knytter de 4 pladser sammen, uanset om du besøger Nordsø, Holmsland, Kolding eller Trelde Næs.

camilla dvinge dancamps

”Camilla Dvinge, indehaver af DANCAMPS

Når du besøger én af vores pladser kan du forvente en personlig betjening, der får dig til at smile. Du bliver mødt af værter og personale, der er parate til at gøre deres yderste for at sikre dig en god ferie. En udpræget imødekommenhed og fokus på dig som gæst, ligger os dybt på sinde for at sikrer dig den bedste ferieoplevelse – med et smil.”

jens jensen campist

Jens Jensen, DANCAMPS campist

”Et smil er nu engang den korteste vej mellem to mennesker… Det beviser medarbejderne hos DANCAMPS. Når vi har besøgt én af pladserne får vi altid en ualmindelig god betjening – også i tilfælde, hvor noget kikser. Så bliver tingene bragt i orden – og altid med et smil.” Vi mærker tydeligt, at der altid er fokus på os som gæster og på at give os den allerbedste oplevelse på campingpladsen. 

Julie bingo

Julie Herstal, DANCAMPS medarbejder

”Det er en fornøjelse at være ansat hos DANCAMPS. Alle pladser er præget af godt humør og en positiv stemning, der smitter. I praksis betyder det, at du vil opleve en personlig, venlig og servicepræget modtagelse – allerede ved dit telefonopkald, senere når du checker ind og løbende mens du opholder dig på pladsen. Vi kan simpelthen ikke lade være med at smile…!


Ledige stillinger hos DANCAMPS

Bliv en del af en spændende og lærerig hverdag hos DANCAMPS. Du får stor indflydelse på din hverdag og kan både søge hos os for kortere eller længere perioder. Udover vores faste medarbejdere har vi mange ansatte, der vender tilbage til os år efter år. 
Vi glæder os til at også du kan være med til at give en helt særlig ferieoplevelse til vores gæster!