camping priser nordsoe topbillede

Camping‚ pladser og priser

DANCAMPS Nordsø har 4 forskellige pladstyper. Læs om dem herunder og se hvad det koster i kalenderen nederst på denne side. Her kan du se din pris for at campere på specifikke datoer og pladstyper.

Standardplads

Standardpladser er 100 m2 store og alle med el tilslutning (10 amp.). Pladserne ligger centralt placeret på campingpladsen. Alle med kort afstand til servicebygninger med køkken, bad og toiletter. Tæt på legepladser og badeland.

Se pladskortchevron_right

Standardplads med udsigt

Standardpladser er 100 m2 store og alle med el tilslutning (10 amp.). Pladserne ligger i yderste række mod landsiden, så der er udsigt ud over klitlandskabet, der omgiver pladsen. Alle med kort afstand til servicebygninger med køkken, bad og toiletter. Tæt på legepladser og badeland.

Se pladskortchevron_right

Komfortplads

Komfortpladser er 100 m2 store og alle med eltilslutning (10 amp.). Derudover vandtilslutning, afløbstilslutning og antennestik på selve pladsen. Komfortpladser ligger på den nederste del af pladsen tættest mod klitterne og Vesterhavet. Alle pladserne med kort afstand til den centrale servicebygning med køkken, bad og toilet og til legeplads.

Se pladskortchevron_right

Komfortplads med udsigt

Komfortpladser med udsigt er 100 m2 store og alle med eltilslutning (10 amp.) Derudover vandtilslutning, afløbstilslutning og antennestik på selve pladsen. Pladserne ligger yderst på campingpladsenmed udsigt over klitlandskabet mod syd og tæt på klitterne og Vesterhavet.

Se pladskortchevron_right

Teltplads med og uden strøm

Teltpladserne er ca. 50-70 m2 store og fås med beliggenhed helt tæt ned mod klitten eller nærmere legeplads og servicebygninger. Teltpladserne fås både med og uden eltilslutning på pladsen.

Se pladskortchevron_right

Pladskort

Find den helt rigtige plads for dig. På DANCAMPS Nordsø finder du standardpladser, standardpladser med udsigt, komfortpladser, komfortpladser med udsigt, Autocamper-pladser og teltpladser. Få overblikket på pladskortet.

Se pladskortchevron_right
camping pris nordsoe pladskort

Generel information

Afregning/afrejse skal ske på afrejsedagen senest kl. 12.00. Afrejse kan uden for højsæsonen efter aftale vente til kl. 16.00 uden ekstrabetaling.

Gratis varmt vand i køkken og bad. Gratis benyttelse af fælles køkkenfaciliteter, kogeplader, ovne, mikroovne og opvaskemaskiner. Indendørs badeland kr. 20,- pr. indgang pr. person.