badeland nordsoe topbillede

Sjovt indendørs badeland

Dejligt indendørs badeland, der uanset vejr og vind byder på herlige timer. Er du til badeland og sjov, finder du den populære rutsjebane, der snor sig ud ad badelandet og ind igen samt et børnebassin (på 29 grader) og et morskabsbassin.

Badeland for hele familien

Står der derimod afslapning og velvære på programmet finder du et tyrkisk dampbad, hvor du kan blive svedt godt igennem. Der er spa-bad og der er sauna på toppen med udsigt ud over det indendørs badeland. En kølig forfriskning - selv i badetøj - er også muligt. Der er en barfods-café og et hvile/café-område. Der sælges is, sodavand, øl, kaffe/te samt forskellige snacks. Oplagt til en pause indimellem! Når cafeen ikke har åben, er man velkommen til, selv at medbringe mad og drikkevarer.
Vandet er 29 grader og luften endnu varmere.

 

badeland for store

Priser og åbningstider

For campingpladsens gæster: Adgang til badeland kr. 20,- pr. besøg (uanset længde).

Gæster udefra: Adgang badeland kr. 75,- pr. besøg (uanset længde).

Tilbud: Spar kr. 50,- ved køb af en familiepakke til kr. 250,- for 4 personer. Adgang til badeland for grupper udefra med min. 20 personer koster kr. 35,- pr. besøg.

Åbningstider:

Det indendørs badeland, rutschebaner og spabad er åbent hver dag fra kl. 10.00-19.00.
(Bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.)

Bemærk: Sauna og dampbad åbner ikke pga.retningslinier for begrænsning af smittefare.
 
Badelandet er åbent dagligt frem til 25/10-2020 og igen fra 26/3-2021..

Tip: Det er muligt at købe årsaftaler til DANCAMPS Nordsøs badeland - kontakt os, for mere information, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Badeland boernebassin Nordsoe