badeland nordsoe topbillede

Sjovt indendørs badeland

Dejligt indendørs badeland, der uanset vejr og vind byder på herlige timer. Er du til badeland og sjov, finder du den populære rutsjebane, der snor sig ud ad badelandet og ind igen samt et børnebassin (på 29 grader) og et morskabsbassin.

Badeland for hele familien

Opdatering efter stormen d. 21/10-2023:  Rutschebane lukket pga. stormskade.

Står der derimod afslapning og velvære på programmet finder du vores dejlige badeland med den store rutschebane og forskellige bassiner.

Der er sauna på toppen med udsigt ud over det indendørs badeland.

Der er et hvile/café-område. Oplagt til en pause indimellem!

Når cafeen ikke har åben, er man velkommen til, selv at medbringe mad og drikkevarer.

Vandet er 29 grader. 

 

badeland for store

Priser og åbningstider

For campingpladsens gæster: Adgang til badeland kr. 20,- pr. besøg (uanset længde).

Gæster udefra: Adgang badeland kr. 85,- pr. besøg (uanset længde).

Tilbud: Spar kr. 50,- ved køb af en familiepakke til kr. 295,- for 4 personer. Adgang til badeland for grupper udefra med min. 20 personer koster kr. 35,- pr. besøg.

Åbningstider i 2024:
Badelandet er åbent hele sæsonen d. 22. marts - 27. oktober 2024. 


OBS kommer du som gæst udefra, kan du købe billetter til badelandet i receptionen. Bemærk mandag-torsdag i lavsæsonen er der lukket for billetsalg mellem kl. 12.00-14.00. 

Tip: Det er muligt at købe årsaftaler til DANCAMPS Nordsøs badeland - kontakt os, for mere information, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Børnevenlig badeland ved Vesterhavet

Vesterhavet ligger tæt på DANCAMPS Nordsø, men det danske vejr kan være uforudsigeligt. Vores indendørs vandland, garanterer børnene muligheden for sjov i vandet uanset vind og vejr.

Badelandets faciliteter er farverige og fylder hallen med sjov og eventyr. Det giver børnene mulighed for at udforske de spændende omgivelser og lege med de andre børn i vandlandet.

For de helt små er der et soppebassin med et legehus og lille rutsjebane, så de kan lege i vandet på en sjov og sikker måde.

børnevenligt badeland ved vesterhavet

Pool Party

Kom med til Pool Party! Vi forvandler vores badeland og står klar med diskolys, musik og sjove drinks.
Vi starter i badelandet fra kl. 19:00, hvor vi først hopper i vandet, når vores DJ tæller ned. Vi åbner til omklædningen allerede fra kl. 18.45, så der er god tid til at klæde om og gøre klar, mens vores DJ varmer op.
De voksne er velkommen til at kigge på og nyde en vand/øl/vin.

Har I lyst til at deltage og få en helt særlig sjov oplevelse for børnene? 

Vores næste Pool Partys er:

De populære Pool Party kommer igen i 2023 i Påskeferien, Kr. Himmelfarts og Pinseferien samt sommerferien og Halloween uge 42 ! 

Se mere her på vores aktivitetskalender.

OBS Du kan tilmelde dig børnene allerede nu på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Pris pr. barn kr. 89,- inkl. pool party event og en slush-ice uhyggelig drink.  De voksne er velkomne til at kigge på (i badelandet) og der kan købes fadøl, vand, vin i Pool baren.  Vær med til en sjov aften! 

poolparty

Overnatningsmuligheder på campingpladsen

På DANCAMPS Nordsø kan du holde camping- og hytteferie med sydlandske fornemmelser og tropiske temperaturer. Nyd alt det, som gør en campingplads unik – og hold samtidigt din helt egen badeferie i det dejlige indendørs badeland.

DANCAMPS Nordsø har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Se den store variation af hytter og forskellige typer af standpladser… Der er helt sikkert noget for enhver smag!

Se også vores forskellige ferietilbud, hvor GRATIS adgang til det indendørs badeland ofte er inkluderet.

camping med badeland