fastligger nordsoe topbillede

Bliv fastligger med et smil – i første klitrække

En fastliggerplads i første klitrække ved Hvide Sande – så fås det ikke bedre. Beliggenheden for DANCAMPS Nordsø er helt enestående med rå, vindblæste klitter, der omkranser din vogn, og Vesterhavet er kun få meter væk. Hele området indbyder til store naturoplevelser som fx en fredfyldt cykeltur, en vovet surfertur eller en hyggelig fisketur.

Fordele

Som fastligger hos DANCAMPS Nordsø får du:

  • Forsæson helt frem til d. 30/6-2024
  • En pris der inkluderer 2 voksne og hjemmeboende børn, under 18 år
  • En pris der inkluderer op til 4 børnebørn
  • Gratis adgang for hele familien til badeland med spa, sauna og dampbad
  • Gratis forbrug af varmt vand
  • Gratis dagsgæstekort
  • Gratis WiFi
  • Mulighed for vinteropbevaring af campingvognen udendørs. Ønsker du opbevaring indendørs, så tag fat i vores hjælpsomme personale, da vi har kontakt til lokal udbyder.
  • Rabat ved køb af flere sæsoner

 

fastligger fordele

Campingpladsen er altid åben for dig som overvejer en sæsonplads

Selvom campingpladsen har lukket, er du altid velkommen til at gå en runde, og se om den er noget for dig – du går bare ind. Ønsker du at møde os, giver vi gerne en rundtur og en kop kaffe. Du kan aftale dette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf.: 96 59 17 22.

 

Pladskort

For dig som fastligger, der opholder sig på campingpladsen i længere tid, er det vigtigt at finde den helt rigtige plads. På DANCAMPS Nordsø finder du standardpladser, standardpladser med udsigt, komfortpladser og komfortpladser med udsigt. Få overblikket på pladskortet.

 

Se pladskortet her chevron_right

fastligger pladskort

Camping med badeland

Dejligt indendørs badeland, der uanset vejr og vind byder på herlige timer. Er du til badeland og sjov, finder du den populære rutsjebane, der snor sig ud ad badelandet og ind igen samt et børnebassin (på 29 grader) og et morskabsbassin.

Der er GRATIS adgang for fastliggere.

 

Se mere chevron_right

fastligger vandland

Hvide Sande

Oplev Hvide Sandes fantastiske rå natur. Den indbydende strand og det naturskønne område er en kæmpe oplevelse. Hvide Sande er dog mere end den ikoniske strand. Du har også Hvide Sande by, som byder på lækker dansk mad, friskfanget fisk, og shopping-muligheder. Campingpladsen ligger kun 10 min. kørsel fra byen.

fastligger hvidesande

Vesterhavet

Om du besøger Vesterhavet en varm sommerdag, iført badetøj, med spand og badebold i den ene hånd og en is i den anden. Eller om du går en tur langs stranden en blæsende oktoberdag med huen godt trukket over ørene. Lige smukt er det.

 

Se mere chevron_right

fastligger vesterhavet