Camping med et smil

– er det glade og udadvendte motto på DANCAMPS pladser. Men det er mere end et motto; det er en måde, hvorpå pladserne bliver drevet. Og en måde, som gæsterne kan forvente at blive modtaget og behandlet på – altid med et smil.

Se mere chevron_right

 

Pladskort

Få overblikket..

... og find den plads, som matcher dine ønsker. På DANCAMPS Holmsland befinder du dig midt i den rå natur - lige ved Vesterhavet.

Se pladskort her! chevron_right
Dancamps pladskort holmsland

 

Åbningstider

Sæson 2024: 27/3-22/9-2024

Åbningstider receptionen: 

Dagligt i højsæsonen. 


Uden for disse åbningstider: Check-in & check-ud i receptionen på Dancamps Nordsø, Tingodden 3 eller ved at ringe til vores vagttelefon på 6960 8059.

Se åbningstider for Dancamps Nordsø her

Ladestander til El-biler. Vi har desværre ikke nogen ladestandere på pladsen. Se ladestandere i området via dette link  

 

Check-in i ferieboliger og camping

Check-in ferieboliger

  • Check-in i ferieboligerne fra kl. 15.00 på ankomstdagen.
  • Check-ud fra ferieboligerne, på afrejsedagen senest kl. 11.00.
  • Inventarliste finder du i ferieboligerne. Er der noget der mangler i hytten, så fortæl det i receptionen.

Check-in camping

  • Check-in med egen vogn/camper/telt fra kl. 12.00 på ankomstdagen (OBS, kommer du i middagspause, kan I checke-in hos DANCAMPS Nordsø - 1,5 km. fra pladsen).
  • Check-ud med egen vogn/camper/telt er senest kl. 12.00. Udenfor højsæsonen er det dog muligt at blive på pladsen til kl. 16.00, efter aftale og uden merbetaling.

Afbestillingsbetingelser

Læs vores afbestilingsbetingelser.

Boat House

Brug vores hyggelig opholdsrum til dage, hvor du har brug for at være indenfor og hvor vejret måske ikke er til udendørs ophold. Her er plads til at slappe af, få gang i strikketøjet, læse en god bog, få en kop kaffe eller sidde og spise sammen. Boat House er indrettet med rustikke palle-møbler, puder, borde og stole.

Vind feriegavekort til kr. 2.500,-.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de gode tilbud og historier før din nabo. Vi leverer ideer og inspiration til din næste ferie direkte i din mailboks. Samtidig deltager du i konkurrencen om et feriegavekort til kr. 2.500,-.

Hvilken ferieform interesserer dig mest?
Betingelser chevron_right

Ved deltagelse accepterer du at DANCAMPS må sende nyheder og tilbud løbende.

Konkurrencen kører fast hele året, og vinderen trækkes hvert år i juni. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i vores nyhedsbrev.

Præmien udleveres efter aftale og skal bruges til overnatning på én af DANCAMPS pladser. Alle mailadresser er med i lodtrækningen, så du har et lod så længe at du er tilmeldt.

DANCAMPS påtager sig ikke ansvar for fejloplyste informationer ift. deltagelse eller i forbindelse med udlevering af præmien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

DANCAMPS ansatte og deres husstande kan ikke deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Læs mere om vores politik for opbevaring og behandling af persondata.

De bedste hilsner
DANCAMPS