holmsland hvide sande topbillede

DANCAMPS Holmsland har en naturlig

hovedrolle i ”HVIDE SANDE”

Har man set den nye tv-serie Hvide Sande, så har man også set DANCAMPS Holmsland. Det er her, at alle camping-scenerne er optaget og det er her, man tydeligt fornemmer den unikke campingplads helt tæt på Vesterhavet, klitterne og den uspolerede natur.

TV-serien ”HVIDE SANDE”

– bringer seerne på autentisk camping

”HVIDE SANDES” to hovedpersoner, Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund bor og har indrettet deres hovedkvarter i en campingvogn på DANCAMPS Holmsland. Her opholder de sig og derfra arbejder de på at lade sig infiltrere i det vestjyske samfund for at opklare mordet på en ung tysk surfer. På campingpladsen fornemmer man den autentiske og vestjyske natur lige op til klitterne, marehalmen og Vesterhavet – og samtidigt tæt på Hvide Sande og den lokale befolkning.

Lyngvig Fyr 1
Byen Hvid Sande

Byen Hvide Sande

– attraktivt byliv med restauranter, cafeer, kunst, kultur og masser af fisk

Når scenerne i TV-serien foregår i Hvide Sand by eller ved havnen, så fornemmer man tydeligt det attraktive og hyggelige miljø, som byen indeholder. Her er restauranter, cafeer, kunst, kultur og masser af fisk og i øvrigt lokalt producerede råvarer og specialiteter som fx øl. Hvide Sande har alt hvad hjertet kan begærer, når det er tid til ferie i løbet af sommerhalvåret.

Naturen ved Hvide Sande

– fred, ro og autenticitet med lange hvide sandstrande

Området ved Hvide Sande viser Vestkysten, når den er bedst. Her møder Vesterhavet fastlandet med en tange, der på den anden side er omgivet af Ringkøbing Fjord. Natur og vand i en skøn forening. Mod Vesterhavet den flotte og meget lange hvide strand, der på varme dage inviterer til badning, og på de mindre varme dage til lange gå-ture langs klitterne.

beach3
SUP Tour

Området ved Hvide Sande

– masser af muligheder for aktiviteter, oplevelser og underholdning

Området ved Hvide Sande indeholder selvfølgelig masser af naturoplevelser ved fyret og sømærket. Der udover rummer området mange forskellige museer, kirker, kunst- og kulturaktiviteter og attraktioner for både børn og voksne.