Ferieboliger

Nyd en herlig afslappet hytteferie i de fredede klitlandskaber ved Vesterhavet! Fred og ro, frisk luft og marehalm venter dig, når du checker in på DANCAMPS Holmsland. Naturoplevelser af de store og ægte ferieminder, der varer ved. Vi byder velkommen til ferieboliger i forreste klitrække og med det brusende Vesterhav som nærmeste nabo.

Hos DANCAMPS Holmsland kan du vælge mellem to forskellige typer af ferieboliger - begge typer er med terrasse og havemøbler, og beliggende så du kan høre havet:

Hytte

21 kvm - op til 5 pers.

Fra denne hytte, har du naturoplevelserne lige udenfor døren. Du bor midt i et fredet klitområde med få skridt til Vesterhavet. Denne funktionelle hytte er til dig, som elsker det stille liv, i smukke omgivelser.

Indretning: Hytten er på 21 m2 og er indrettet med 3 værelser, hvor der er plads til 5 personer. I hytten er der 2 soverum, et opholdsrum og en møbleret terrasse. Sovepladserne er indrettet med 1 køjeseng i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet. I opholdsrummet er der en opredning på en sovesofa. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er ikke bad og toilet i hytten, men servicebygningerne ligger ikke langt fra hytten.

Tilkøb:

  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker - pris kr. 75,- pr. person.
  • Slip for rengøring ved afrejse, tilkøb slutrengøring for kr. 350,-.
  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så tilføjer vi det til din reservation.

Hytte

25 kvm - op til 5 pers.

Denne hytte ligger midt i et fantastisk klitlandskab, og med få skridt står du midt på stranden, ved Vesterhavet. Denne hytte er helt perfekt, for dig som elsker autentiske naturoplevelser.

Indretning: Hytten er til max 5 personer, på 25 m2 og er indrettet med 3 rum. Et badeværelse med bad og toilet, et opholdsrum og 2 soverum. Sovepladserne er indrettet med køjeseng med 3 opredninger i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet soverum. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Tilkøb:

  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker - pris kr. 75,- pr. person.
  • Slip for rengøring ved afrejse, tilkøb slutrengøring for kr. 350,-.
  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så tilføjer vi det til din reservation.