Hytte

21 kvm - op til 5 pers.

Fra denne hytte, har du naturoplevelserne lige udenfor døren. Du bor midt i et fredet klitområde med få skridt til Vesterhavet. Denne funktionelle hytte er til dig, som elsker det stille liv, i smukke omgivelser.

Indretning: Hytten er på 21 m2 og er indrettet med 3 værelser, hvor der er plads til 5 personer. I hytten er der 2 soverum, et opholdsrum og en møbleret terrasse. Sovepladserne er indrettet med 1 køjeseng i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet. I opholdsrummet er der en opredning på en sovesofa. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er ikke bad og toilet i hytten, men servicebygningerne ligger ikke langt fra hytten.

Se ledighed og priser event_available

Hytte

25 kvm - op til 5 pers.

Denne hytte ligger midt i et fantastisk klitlandskab, og med få skridt står du midt på stranden, ved Vesterhavet. Denne hytte er helt perfekt, for dig som elsker autentiske naturoplevelser.

Indretning: Hytten er til max 5 personer, på 25 m2 og er indrettet med 3 rum. Et badeværelse med bad og toilet, et opholdsrum og 2 soverum. Sovepladserne er indrettet med køjeseng med 3 opredninger i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet soverum. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Se ledighed og priser event_available