Beach hut

12 kvm – op til 2 pers.

Er du til hygge, smukke omgivelser og et skandinavisk look, så er denne moderne campinghytte helt perfekt. Udover den funktionelle og skandinavisk inspirerede lyse indretning, ligger den i et imponerende klitområde, helt tæt på Vesterhavet. Der er 1 værelse på 12 kvm og der er plads til 2 personer med en dejlig terasse udenfor, der går rundt på to sider, så solen altid kan nås.

Indretning: I hytten er der et rum med dobbeltseng, køleskab, stempelkande, elkoger samt vask og en induktionsplade med to kogeplader. Der er dyner og puder til 2 personer. Sengelinned kan lejes i receptionen, men kan også medbringes. Derudover et siddeområde, hvor du kan sidde og nyde din friskpressede kaffe. Bad og toilet finder du i vores servicebygninger, som ikke ligger langt fra hytten. Der er gratis WIFI. Terasse på to sider og med havemøbler.

Hytte

21 kvm - op til 5 pers.

Fra denne hytte, har du naturoplevelserne lige udenfor døren. Du bor midt i et fredet klitområde med få skridt til Vesterhavet. Denne funktionelle hytte er til dig, som elsker det stille liv, i smukke omgivelser.

Indretning: Hytten er på 21 m2 og er indrettet med 3 værelser, hvor der er plads til 5 personer. I hytten er der 2 soverum, et opholdsrum og en møbleret terrasse. Sovepladserne er indrettet med 1 køjeseng i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet. I opholdsrummet er der en opredning på en sovesofa. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er ikke bad og toilet i hytten, men servicebygningerne ligger ikke langt fra hytten.

Hytte

25 kvm - op til 5 pers.

Denne hytte ligger midt i et fantastisk klitlandskab, og med få skridt står du midt på stranden, ved Vesterhavet. Denne hytte er helt perfekt, for dig som elsker autentiske naturoplevelser.

Indretning: Hytten er til max 5 personer, på 25 m2 og er indrettet med 3 rum. Et badeværelse med bad og toilet, et opholdsrum og 2 soverum. Sovepladserne er indrettet med køjeseng med 3 opredninger i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet soverum. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.