Camping med et smil

– er det glade og udadvendte motto på DANCAMPS pladser. Men det er mere end et motto; det er en måde, hvorpå pladserne bliver drevet. Og en måde, som gæsterne kan forvente at blive modtaget og behandlet på – altid med et smil.

Se mere chevron_right

 

Map

Get an overview..

... and find the space that you would like to stay on.

Se pladskort her! chevron_right
Dancamps pladskort holmsland

 

Opening hours 2023:


5th April - 25th September 2023

Opening hours reception:  

Every day:                   8.00-12.00 + 14.00-18.00

 

Check in outside opening hours: check in at Dancamps Nordsø, Tingodden 3, or call us on +45 6960 8059

 

Check-in caravan / camper & cottage

Check-in cottage

  • Arrival at the rental accommodation from 15.00 on the day of arrival.
  • Departure from the rental accommodation no later than 11.00 am on the day of departure.
  • In the rental accommodations you will find an overview of the facility. If you are missing something, please contact the reception directly.

Check-in caravan / camper / tent

  • Arrival with own caravan / camper / tent is from 12.00 pm on the day of arrival (NB there is no lunch break at Dancamps Nordsø).
  • Departure with own caravan / camper / tent is not later than 11.00 am on the day of departure. Payment always before 11.00 o'clock, however one can stay after arrangement in the reception until 14.00 o'clock..

Boat House

Brug vores hyggelig opholdsrum til dage, hvor du har brug for at være indenfor og hvor vejret måske ikke er til udendørs ophold. Her er plads til at slappe af, få gang i strikketøjet, læse en god bog, få en kop kaffe eller sidde og spise sammen. Boat House er indrettet med rustikke palle-møbler, puder, borde og stole.

Vind feriegavekort til kr. 2.500,-.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de gode tilbud og historier før din nabo. Vi leverer ideer og inspiration til din næste ferie direkte i din mailboks. Samtidig deltager du i konkurrencen om et feriegavekort til kr. 2.500,-.

Hvilken ferieform interesserer dig mest?
Betingelser chevron_right

Ved deltagelse accepterer du at DANCAMPS må sende nyheder og tilbud løbende.

Konkurrencen kører fast hele året, og vinderen trækkes hvert år i juni. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i vores nyhedsbrev.

Præmien udleveres efter aftale og skal bruges til overnatning på én af DANCAMPS pladser. Alle mailadresser er med i lodtrækningen, så du har et lod så længe at du er tilmeldt.

DANCAMPS påtager sig ikke ansvar for fejloplyste informationer ift. deltagelse eller i forbindelse med udlevering af præmien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

DANCAMPS ansatte og deres husstande kan ikke deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Læs mere om vores politik for opbevaring og behandling af persondata.

De bedste hilsner
DANCAMPS