Camping

DANCAMPS Holmsland byder på den ægte campingoplevelse. Med Vesterhavet som nærmeste nabo og marehalmen stikkende uden for vogn eller telt, er der lagt op til herlige og uforglemmelige ferieøjeblikke. Parkér vognen eller autocamperen på de velindrettede pladser, der er med strømtilslutning. Har du telt, så vælg en af teltpladserne – tættere kommer du ikke på klit og hav.

Pladskort og faciliteter

Se pladskort - klik her!

I servicebygningerne finder du fælleskøkken med ovn, mikroovn samt kaffemaskine og elkoger - alt sammen til fri afbenyttelse. Der er pæne baderum og toiletter.

Særligt handicaprum og puslerum findes også til dem, der måtte behøve det. På DANCAMPS Holmsland finder du også fiskeplads, vaskemaskine og tørretumbler.

Reception og kiosk med aviser, friskt morgenbrød og det mest nødvendige finder du også på den hyggelige campingplads, midt på Holmsland klit, lige syd for Hvide Sande.

Book online eller kontakt os på tlf. 97311309 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se campingpriser her

I PDF’en her kan du finde vores campingpriser. Priserne er angivet pr. nat i de forskellige sæsonperioder. 

Download vores pdf her.

Husk - du kan også gå til vores online booking og helt enkelt indtaste dine rejsedatoer, samt antal personer og så får du en samlet pris frem. 

Teltpladsen Familie Holmsland

Generel information

Afregning/afrejse skal ske på afrejsedagen senest kl. 12.00. Afrejse kan uden for højsæsonen efter aftale vente til kl. 16.00 uden ekstrabetaling.

Gratis varmt vand i køkken og bad. Gratis benyttelse af fælles køkkenfaciliteter, kogeplader, ovne og mikroovne.