trelde vandland swimmingpool

Vandland og wellness for store og små

Hos DANCAMPS Trelde Næs finder du vores udendørs vandland, der byder på sjov og afslapning for børn og voksne.

Campingpladsens udendørs vandland er populær for alle aldre. Elsker du plask, sjov og rutsjebaner, bliver du med garanti ikke skuffet. Du finder vandlandet ved siden af campingpladsens reception.

Vandlandet er opvarmet med solceller, og er derfor varmere end luften. Så kan I nyde en dukkert – også på de kølige dage.

campingplads med badeland ved trelde naes fredericia

Campingplads med badeland

Vartegnet for pladsens vandland er den 8 meter høje og 50 meter lange vandrutsjebane, der kan sætte gang i adrenalinen hos de fleste, men man finder også en surfhill og en kraftig modstrømskanal, boblezone og vanddyser.
Selvfølgelig er der også et mindre bassin med lidt varmere vand til de små hvor de kan plaske rundt, med tilhørende mini-rutsjebane.

I finder også en dejlig sauna og dampbad, i den indendørs del af vandlandet.

Badning nær Fredericia

Folk udefra er også velkommen til at besøge vores vandland. Er I på besøg i Trelde Næs eller Fredericia, så kig endelig forbi og få en dukkert i vores pool.

Børnevenlig pool hos DANCAMPS Trelde Næs

Badelandets åbningstider og priser

Vandlandet er åbent fra 15. maj - 15. september 2024. 

Pris: For campingpladsens gæster: 15,- pr. besøg. 

10 turs kort  kr. 100,-

Pris for gæster udefra kr. 75,- pr. besøg (billetter købes i campingpladsens reception).

Søndag-Torsdag: 10.00-18.00
Lørdag-Søndag: 10.00-20.00

vildmarksbad trelde med udsigt

Vildmarksbad

Er du overnattende gæst på campingpladsen, så kan du leje vores populære vildmarksbade. Badene har plads til 6 personer, så hele familien kan være med. Kombinér følelsen af at sidde i varmt vand og være omgivet af den friske kølige brise fra Vejle Fjord. Du finder vores vildmarksbade ved siden af vores luksuriøse glampingtelte med udsigt til fjorden.

Leje 1 dag kr 750,- 

Se merechevron_right

Sauna

I forbindelse med vores vandland har du også mulighed nyde varmen i vores sauna før eller efter en dukkert i den store pool. Slap af og forkæl din krop med varmen og nyd duften af træ. Ren balsam for både krop og sjæl.

Vandland med sauna