trelde vandland swimmingpool

Vandland og wellness for store og små

Campingpladsens udendørs vandland er populær for alle aldre. Elsker du plask, sjov og rutsjebaner, bliver du med garanti ikke skuffet.

Vandlandet er opvarmet med solceller, og er derfor varmere end luften.  

trelde naes vandland wellness

Vandland

Varetegnet for pladsens vandland er den 8 meter høje og 50 meter lange vandrutsjebane, der kan sætte gang i adrenalinen hos de fleste, men man finder også en surfhill og en kraftig modstrømskanal, boblezone og vanddyser.
Selvfølgelig er der også et mindre bassin med lidt varmere vand til de små hvor de kan plaske rundt, med tilhørende mini-rutsjebane.

Vandlandet er åben fra 15/5 til d. 15/9-2021.

Vi glæder os meget til igen at kunne byde badegæster velkommen.

(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.

Bemærk: Sauna og dampbad åbner ikke pga.Covid-19 retningslinier for indendørs idrætsfaciliteter.

Tip: Det er muligt at købe årsaftaler til DANCAMPS Nordsøs badeland - kontakt os, for mere information, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Pris: For campingpladsens gæster: 15,- pr. besøg. 
10 turs kort  kr. 100,-

Åbningstider:

Søndag - Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag - Lørdag: 10.00 - 20.00

I skoleferien alle dage fra kl. 10.00-20.00

Der vil kun være adgang for campingpladsens gæster.

Wellness

Sænk skuldrene - og slap af. 

Er man til ren afslapning, kan vandlandet tilbyde en dejlig varm sauna, tyrkisk dampbad og indendørs spa-bad. Du kan derudover nyde en bog i  de mange liggestole som er til fri afbenyttelse.

Spaarea
Vildmarksbad Trelde Naes

Vildmarksbad

Unik oplevelse

Der er noget helt unikt ved at bade udendørs, og når det oven i købet sker i et stort, opvarmet trækar med udsigt til Vejle Fjord, bliver det næsten ikke bedre. Brændeovnen varmer vandet i karret op, og når temperaturen rammer de 38 grader, er det bare om at komme i baljen. Badene har plads til 6 personer.

Leje 1 dag kr 500,-