Oplevelser - både nær og fjern

Der er en masse oplevelser og aktiviteter i området - både natur- og menneskeskabt. Fra det kulturelle til det underholdende - og fra indendørs til udendørs. Brug guiden til inspiration eller kom forbi receptionen og få et par fif.

Naturpark-Lillebªlt_logo_u-payoff_CMYK-1.png

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark.

En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber.

Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin.

Sammen skaber vi en naturpark med en natur i balance fyldt med et hav af gode oplevelser.

Læs mere og find inspiration til din næste udflugt her: https://naturparklillebaelt.dk 
Lillebælt oplevelser

Trelde Næs og Trelde Skov

Udforsk en enestående natur rundt om DANCAMPS Trelde Næs

En del af Danmarks Nye naturkanon.Trelde Næs er et unikt naturområde med skov der går helt ned til vandet, smukke enge, enorme klinter og fin sandstrand. Smut på en vandretur af de 3 naturstier på en, to eller tre kilometer. Du finder en grejbank i Naturcentret. Grejbanken er åben hver dag i dagstimerne, og her kan du gratis låne udstyr som krabbe-fiskestænger, fiskenet, båludstyr m.m. Du kan også få et oplevelseskort og gå på opdagelse i naturen efter fugle, svampe og andet godt.

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland, Fredericia

Indendørs sjov til regnfulde dage.

Oplev det Subtropiske Badeland i Fredericia Idrætscenter med 31 grader varmt vand. Her finder du et børnebassin, en sjov børnerutsjebane, en 59 meter lang rutsjebane, en modstrømskanal, to spabade og meget mere. Der er også et 34 graders varmtvandsbassin med boblezone til babyer og handicappede. Kom og nyd vandaktiviteterne!

legoland

LEGOLAND ®

Nyd årets tur til LEGOLAND®

Ingen sommer uden en tur til LEGOLAND. Mere ind 50 forlystelser for børn og barnlige sjæle venter. Masser af fart, action, smil og hygge venter kun på jer. Udforsk LEGO® NINJAGO® World og afprøv jeres ninja-skills. Fortsæt ekspeditionen i Polar X-plorer med 5 meters frit fald. Besøg Ghost – The Haunted House. Se verdens højeste bygninger i Miniland. Vask guld. Flyv med dragen. Sejl med vikinger. Det bliver en vild og fuldkommende forrygende dag.

Fiskeri

Populært fiskeområde

Trelde Næs er et af danmarks mest yndede steder for lystfiskere.
Lystfiskere fra hele Europa valfarter til for at fange de store havørreder,
der kan fanges fisk hele året. Direkte fra stranden fiskes havørred fra februar-maj og igen i september-oktober samt hornfisk fra maj-juni.
Det er desuden muligt at fange torsk i vinter og forårsmånederne. Til de lidt mindre, er krabbefiskeri på badebroen et hit


Fiskeri Trelde naes
givskudzoo oplevelser

GIVSKUD ZOO

Kom helt tæt på dyrene

I GIVSKUD zoo er du helt tæt på, når dyrene folder sig naturligt ud, bliver fodret eller leger i deres store anlæg. På safarituren kører i rundt blandt zebraer, giraffer og næsehorn. Sidste stop sikre dyrepaserne at ruderne er lukket, når I bliver slusset ind til løveflokken. Derudover er det imponerende dinosaurpark med 50 dinosaurer og en istidsudstilling med 15 istidsyr, hvor alle modeller er i naturlig størrelse, meget populær hos de mindste. Måske de er så heldige at finde rigtige fossiler, hajtænder og ædelsten i dinolejren.

Madsby oplevelser

Madsbyparken - Fredericia

En legeplads for hele familien. 

Madsbyparken er Danmarks måske bedste legeplads. Kom. Klap en ged. Nus en kanin. Benyt også badelandet på 1.500 kvadratmeter svømmehal og tropisk badeland frister. Og anvend idrætscentrets mange muligheder. Bowl. Føl dig som en kæmpe i den historiske miniby. Tag Madsby-toget. Sejl. Alt med 20% Be Happy Pass-rabat.

Gå til Madsbyparken´s hjemmeside her

Koldinghus oplevelse

Kongeslottet Koldinghus

Oplev slottet som bærer på en enestående historie.

 Først kongeslot og forsvarsværn mod syd. Siden ruin og en romantisk ramme for kunstnere, som her fandt et motiv og en henvisning til fortidens styrke. Og nu genopbygget på spektakulær vis, hvor modernitet og fortid mødes. Kom og oplev spændende udstillinger. Lad ungerne klæde sig ud, som var de en del af hoffet i 1600-tallet. Tag et spil kegler som man gjorde, da Christian IV var konge. Vis dit Be Happy Pass og få et træsværd eller diadem.

Trapholt oplevelser

Trapholt 

Et kunst- og designmuseum for hele familien. 

På Trapholt bliver du inviteret til at gå på opdagelse i den store samling og de skiftende udstillinger, som byder på spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere. Tag hele familien med på en sjov og kreativ kunst- eller dyrejagt og sammensæt din helt egen udstilling i DIN udstilling. Snyd heller ikke dig selv for en unik totaloplevelse i den verdenskendte arkitekt Arne Jacobsens sommerhus. Museet er omgivet af en smuk skulpturpark med den dejligste udsigt over Kolding Fjord. Nyd udsigten sammen med et lækkert måltid i Café Trapholt og afslut besøget med at gøre et kup i Trapholts Designbutik.

Gorillapark oplevelser

Gorilla Park / Funky Monkey Park

Nu skal der klatres!

Besøg Gorilla Park, Vejle eller Funky Monkey Park, Kolding. Begge steder byder på svimlende klatreture og udfordrende baner i forskellige sværhedsgrader. Alle kan være med. Og alle bliver udfordret.

Be Happy Pass-tilbud, Gorilla Park, Vejle: Kom min. to betalende, vis dit kort og få kr. 100,- i rabat.

Be Happy Pass-tilbud, Funky Monkey Park, Kolding: Alle, der klatrer, får en Funky Monkey med hjem plus diplom plus gratis is.

Universe oplevelser

Danfoss Universe

Forunderlige oplevelser venter jer!

Gå på opdagelse i de fantastiske nyheder når Universe slår dørene op til en spændende sæson 2019. Her kan I sammen tage på en vild og hæsblæsende rutsjebanetur i deres spritnye VR coaster, hvor I selv designer turen. I kan også fordybe jer i det nye lækre Film Studio, hvor I kan instruere jeres helt egne film, lave fede stunts og spille overfor nogle af stjernerne fra filmen I Krig og Kærlighed.

ARos oplevelser

ARoS

ARoS er en rejse værd

Aros er et fantastisk kunstmuseum. Alene at opleve bygningen er rejsen værd. Hils på Boy, som er blevet et vartegn for Aros. En 4,5 meter høj skulptur af en dreng på hug – i en naturtro gengivelse, som tager luften fra de flest. Er han levende? Eller blot en skulptur? Måske en alien? Sno dig op gennem udstillingsdækkene og land midt i kunstværket Your Rainbow Panorama, hvor du går rundt i et 150 meter langt mesterværk med farvet glas – og se Arhus’ panorama i et helt nyt lys. Foto: AROS