camping priser treldenaes topbillede

Camping‚ pladser og priser

DANCAMPS Trelde Næs har flere forskellige pladstyper. Læs om dem herunder og se hvad det koster i kalenderen nederst på denne side. Her kan du se din pris for at campere på specifikke datoer og pladstyper.

Standardplads

Standardpladser er 100 m2 store og alle med el tilslutning (10 amp.). Pladserne ligger centralt placeret på campingpladsen. Alle med kort afstand til servicebygninger med køkken, bad og toiletter. Tæt på legepladser og badeland.

Se pladskort chevron_right

Komfortplads

Komfortpladser er 100 m2 store og alle med eltilslutning (10 amp.). Derudover vandtilslutning, afløbstilslutning og antennestik på selve pladsen. Komfortpladserne ligger yderst på pladsen mod vest i et stille og fredeligt område. Her er man tæt på naturen og langt fra larm og uro.

Se pladskort chevron_right

Frontplads

Frontpladser er 100 m2 store og alle med eltilslutning (10 amp.). Pladserne ligger tættest på stranden, afskærmet af læbælte og naturlig bevoksning. Kun få meter fra klinten og stranden nedenfor. Kort afstand til servicebygninger med køkken, bad og toiletter. Tæt på legepladser og badeland.

Se pladskort chevron_right

Teltplads

Teltpladserne har mulighed for eltilslutning. De ligger allernederst på pladsen, helt tæt på stranden – dog i læ for vinden afskærmet af læbælte og naturlig bevoksning. Her er der stille og fredligt, kun vindens susen og havets brusen bryder stilheden.

Se pladskort chevron_right

Pladskort

Find den helt rigtige plads for dig. På DANCAMPS Trelde Næs finder du standardpladser, komfortpladser, frontpladser, autocamper-pladser og teltpladser. Få overblikket på pladskortet.

Se pladskort chevron_right
dancamps trelde naes pladskort

Sådan finder du pris og plads

Du finder vores priser ved at bruge nedenstående kalender, der beregner din pris. Det gælder uanset om du er i egen vogn, har autocamper eller om du leder efter en teltplads. Indtast perioden, som du ønsker at campere i, så får du et prisoverblik på alle dine muligheder.

Vælg perioden du ønsker at booke
Vælg pladstype
Vælg den ønskede plads på kortet, eller lad systemet bestemme
Vælg antal personer, strøm og evt. hund
Få din pris på din næste ferie
Indtast dine oplysninger og book

Generel information

Afregning/afrejse skal ske på afrejsedagen senest kl. 12.00. Afrejse kan uden for højsæsonen efter aftale vente til kl. 16.00 uden ekstrabetaling.

Gratis varmt vand i køkken og bad. Gratis benyttelse af fælles køkkenfaciliteter, kogeplader, ovne, mikroovne og opvaskemaskiner. Indendørs badeland kr. 20,- pr. indgang pr. person.