top billede

Glamping med plads til hele familien

Få en luksus campingoplevelse. Prøv et af vores lækre Safaritelte, der er indrettet med toilet og bad, køkken, soveafdeling med 5 sovepladser og overdækket, møbleret terrasse. En oplevelse ud over det sædvanlige.

Glamping familiepakke

Tag hele familien med på Glamping. Der er plads til alle i det lækre Safaritelt. Familiepakken er krydret med lidt ekstra underholdning og lækkerier. I får 35 m2 Safaritelt, indrettet med alt hvad hjertet begærer af magelig komfort, samt eget bad/toilet. Dagen efter bliver der leveret morgenmadspakke til jeres Safari telt.

Pris: kr. 2.295,- for 1 overnatning inkl. morgenmad og vildmarksbad for op til 5 pers.
 

Inkluderer:

 • 1 overnatning for 5 personer
 • Forbrug el, vand og gas
 • Slutrengøring
 • Morgenmad med friskbagt brød for 5 personer leveret til jeres safaritelt på ønsket tidspunkt
 • Vildmarksbad oplevelse (vi har tændt op til jer, så vildmarksbadet er klar til jer fra kl. 16.00 og resten af aftenen kan I selv fyre)
 • 1 flaske vin og nødder til de voksne og blandet slikposer til børnene.
 • Bålfad med brænde, så I kan nyde ildens buldren og stjernerne om aftenen. 
 • Skumfiduser og små pinde, så I kan lave skumfiduser over ilden.
 • Adgang så meget I vil til det lækkert udendørs opvarmet badeland med stor rutschebane (på pladsen)

Praktisk: Indtjekning er fra kl. 15 og udtjening på afrejsedagen er kl. 11.
Ankommer I før kl. 15 er I velkommen til at benytte jer af campingspladsen faciliteter. 
glamping for hele familien

Glamping for 2 luksuspakke

Glamping for par er noget helt særligt. I får 35 m2 Safaritelt, indrettet med alt hvad hjertet begærer af magelig komfort, samt eget bad/toilet. Og oven i får I lidt ekstra luksus i form af en flaske vin og lidt nødder til jeres vildmarksbad, hvor I kan opleve masser af velvære for kroppen. Dagen efter bliver der leveret morgenmadspakke til jeres Safari telt, altså en helt enkelt skøn naturoplevelse med masser af komfort. 

Pris: Kr. 1.995,- pr. overnatning

Inkluderer:

 • 1 overnatning for 2 personer
 • Forbrug el, vand og gas
 • Slutrengøring
 • Morgenmad med friskbagt brød for 2 personer leveret til jeres safaritelt på ønsket tidspunkt
 • Vildmarksbad oplevelse (vi har tændt op til jer, så vildmarksbadet er klar til jer fra kl.15.00 og resten af aftenen kan I selv fyre)
 • Bålfad med brænde, så I kan nyde ildens buldren og stjernerne om aftenen.

Praktisk: Indtjekning er fra kl. 15 og udtjening på afrejsedagen er kl. 11.
Ankommer I før kl. 15 er I velkommen til at benytte jer af campingspladsen faciliteter. 
glamping for par - luksuspakke

Flot udsigt til Vejle Fjord

Glampingteltene ligger i et unikt område på pladsen med læ fra træer og beplantning, og med en smuk udsigt til Vejle Fjord. Fra glampingteltene og selve pladsen er der direkte adgang til Trelde Skoven, der inviterer til en dejlig vandretur i skønne, naturlige omgivelser.

Trelde Næs er i sig selv en naturperle, der er en del af Danmarks nye naturkanon. Næsset er omkranset af Vejle Fjord mod nord og Lillebælt mod syd - afstressende og afslappende for både krop og sind.

Glamping med flot udsigt til Vejle Fjord

Kom indenfor vores glampingtelte

Vores glamping telte har alt det indvendige inventar og møblering, der skaber en dejlig luksusferie. Køkkenet indeholder køleskab, håndvask, komfur, køkkenredskaber og naturligvis elkedel og kaffemaskine.

Stuen er familiens samlingssted og er pænt indrettet med sofa, spisebord, brætspil og tv.

Teltet har sit eget badeværelse med toilet, håndvask og rainshower bruser. Badeværelset er adskilt med en dør for at sikre privatlivet.

Nyd morgenkaffen eller skumringens time ved teltes terrasse. Terrassen er møbleret med en bænk, stole og lyskæde, for at skabe en hyggelig stemning.

Hvad er Glamping?

Glamping er den perfekte ferietrend til jer der elsker at være tæt på naturen og jeres eget luksusbadeværelse. Glamping er allerede et etableret begreb i rejsebranchen, og trenden vokser støt.

Selve ordet er en sammentrækning af ”glamourøs camping”, men bare rolig, der er ingen fællestoiletter eller bad.

Kombiner din glampingferie med vores vildmarksbad for maksimal selvforkælelse. Få en helt særlig campingoplevelse med masser af luksus midt i naturen.

glamping er et udtryk for glamourøs camping
vildmarksbad trelde med udsigt

Glamping med vildmarksbad

Der er noget helt unikt ved at bade udendørs, og når det oven i købet sker i et stort, opvarmet trækar med udsigt til Vejle Fjord, bliver det næsten ikke bedre... Brændeovnen varmer vandet i karret op, og når temperaturen rammer de 38 °C, er det bare om at komme op i baljen. Vildmarksbadet har plads til 6 pers. Overnatter du ikke i vores glampingtelte, så har du stadigvæk mulighed for at leje vores vildmarksbad.

Leje 1 dag kr. 750,-

Brug campingpladsens faciliteter

Som glampinggæst har du adgang til campingpladsens faciliteter og aktiviteter. Det er uanset om du er på familieglamping, eller I er 2 personer afsted.

Prøv vores udendørs vandland, hvor du kan plaske rundt i poolen eller blive nedkølet på en varm sommerdag. Hvis du søger afslapning, har vi også wellness-faciliteter i form af spa, tyrkisk bad og sauna. Prisen for en tur i vores vandland/wellness område er 15 kr.

Spaarea