Oplevelser - både nær og fjern

Der er en masse oplevelser og aktiviteter i området - både natur- og menneskeskabt. Fra det kulturelle til det underholdende - og fra indendørs til udendørs. Brug guiden til inspiration eller kom forbi receptionen og få et par fif.

Trapholt oplevelser

Trapholt 

Et kunst- og designmuseum for hele familien.

På Trapholt bliver du inviteret til at gå på opdagelse i den store samling og de skiftende udstillinger, som byder på spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere. Tag hele familien med på en sjov og kreativ kunst- eller dyrejagt og sammensæt din helt egen udstilling i DIN udstilling. Snyd heller ikke dig selv for en unik totaloplevelse i den verdenskendte arkitekt Arne Jacobsens sommerhus. Museet er omgivet af en smuk skulpturpark med den dejligste udsigt over Kolding Fjord. Nyd udsigten sammen med et lækkert måltid i Café Trapholt og afslut besøget med at gøre et kup i Trapholts Designbutik.

Koldinghus oplevelse

Kongeslottet Koldinghus

Oplev slottet som bærer på en enestående historie. 

 Først kongeslot og forsvarsværn mod syd. Siden ruin og en romantisk ramme for kunstnere, som her fandt et motiv og en henvisning til fortidens styrke. Og nu genopbygget på spektakulær vis, hvor modernitet og fortid mødes. Kom og oplev spændende udstillinger. Lad ungerne klæde sig ud, som var de en del af hoffet i 1600-tallet. Tag et spil kegler som man gjorde, da Christian IV var konge. Vis dit Be Happy Pass og få et træsværd eller diadem.

legoland

LEGOLAND ®

Nyd årets tur til LEGOLAND®

Ingen sommer uden en tur til LEGOLAND. Mere ind 50 forlystelser for børn og barnlige sjæle venter. Masser af fart, action, smil og hygge venter kun på jer. Udforsk LEGO® NINJAGO® World og afprøv jeres ninja-skills. Fortsæt ekspeditionen i Polar X-plorer med 5 meters frit fald. Besøg Ghost – The Haunted House. Se verdens højeste bygninger i Miniland. Vask guld. Flyv med dragen. Sejl med vikinger. Det bliver en vild og fuldkommende forrygende dag.

Gorillapark oplevelser

Gorilla Park / Funky Monkey Park

Nu skal der klatres!

Besøg Gorilla Park, Vejle eller Funky Monkey Park, Kolding. Begge steder byder på svimlende klatreture og udfordrende baner i forskellige sværhedsgrader. Alle kan være med. Og alle bliver udfordret.

Be Happy Pass-tilbud, Gorilla Park, Vejle: Kom min. to betalende, vis dit kort og få kr. 100,- i rabat.

Be Happy Pass-tilbud, Funky Monkey Park, Kolding: Alle, der klatrer, får en Funky Monkey med hjem plus diplom plus gratis is.

Snorkel oplevelser i lillebaelt

Oplevelsestur på snorkelstien

Udforsk livet under vand

Snorkelstien starter ud for Grimmemosehuset. Hop i vandet, følg stien og oplev livet under overfladen. Snorkelstien er ca. 50 meter lang og er for begyndere og let øvede snorkeldykkere. På vejen møder du 8 informationsskilte, der fortæller om det liv, du kan se omkring dig under vandet. Gå på opdagelse i marsvinenes og sælernes spisekammer. Lån evt. en komplet våddragt inkl. masken, snorkel, støvler, finner og bælte. Det er gratis, når du har et Be Happy Pass.

sup oplevelser

Action for kids på Lillebælt

Action, pjask og sjov på vand. 

Kom til Middelfart Marina og oplev masser af action og sjov på vandet. Hver tirsdag kan du prøve en familiesejlads i en matchbåd, tage på safari på Lillebælt, prøve Stand Up Paddle og leje en Sit On Top Kajak – alt sammen til halv pris for børn under 12 år. Book online og opgiv den oplyste bookingkode fra dit Be Happy Pass. Du kan også lave et prøvedyk eller overnatte i et træ

trelde naes naturkanon

Lillebælt, fantastisk natur og vandlegeplads

Lillebælt er et helt unikt farvand i Danmark. 

Strømforholdene er ekstreme. Klinter rejser sig på begge sider af bæltet. Skovene går helt til vandet. Farvandet trækker dykkere fra hele Europa. De kommer fx og dykker fra Kongebrogården, som gemmer på Danmarks bedste vægdyk, hvor bunden er lodret og udgør en væg på ca. 8 meter, fyldt med skønhed. Her kan du se store kolonier af søpunge, som beklæder væggen sammen med lyserøde jordbærpolypper, kæmpestore sønelliker og meget mere.