Oplevelser - både nær og fjern

Der er en masse oplevelser og aktiviteter i området - både natur- og menneskeskabt. Fra det kulturelle til det underholdende - og fra indendørs til udendørs. Brug guiden til inspiration eller kom forbi receptionen og få et par fif.

Børn nicolaiforbørn

Nicolai for børn

Et univers af oplevelser, hvis lige ikke ses i resten af verden. 

1300m2 indrettet sjov. Her er højt til loftet og du kan bogstaveligt talt klatre en tur igennem husets 2 etager. En umættelige fantasi og kreative børn mødes af et værksted med skaberkraft Sav. Lim. Mal - Du bestemmer.

Drøm væk i roen og det sanselige univers, skab af den anerkendte børnebogsforfatter Cato Thau- Jensen. 

 

 

Trapholt oplevelser

Trapholt 

Et kunst- og designmuseum for hele familien.

På Trapholt bliver du inviteret til at gå på opdagelse i den store samling og de skiftende udstillinger, som byder på spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere. Tag hele familien med på en sjov og kreativ kunst- eller dyrejagt og sammensæt din helt egen udstilling i DIN udstilling. Snyd heller ikke dig selv for en unik totaloplevelse i den verdenskendte arkitekt Arne Jacobsens sommerhus. Museet er omgivet af en smuk skulpturpark med den dejligste udsigt over Kolding Fjord. Nyd udsigten sammen med et lækkert måltid i Café Trapholt og afslut besøget med at gøre et kup i Trapholts Designbutik.

Koldinghus oplevelse

Kongeslottet Koldinghus

Oplev slottet som bærer på en enestående historie. 

 Først kongeslot og forsvarsværn mod syd. Siden ruin og en romantisk ramme for kunstnere, som her fandt et motiv og en henvisning til fortidens styrke. Og nu genopbygget på spektakulær vis, hvor modernitet og fortid mødes. Kom og oplev spændende udstillinger. Lad ungerne klæde sig ud, som var de en del af hoffet i 1600-tallet. Tag et spil kegler som man gjorde, da Christian IV var konge. Vis dit Be Happy Pass og få et træsværd eller diadem.

legoland

LEGOLAND ®

Nyd årets tur til LEGOLAND®

Ingen sommer uden en tur til LEGOLAND. Mere ind 50 forlystelser for børn og barnlige sjæle venter. Masser af fart, action, smil og hygge venter kun på jer. Udforsk LEGO® NINJAGO® World og afprøv jeres ninja-skills. Fortsæt ekspeditionen i Polar X-plorer med 5 meters frit fald. Besøg Ghost – The Haunted House. Se verdens højeste bygninger i Miniland. Vask guld. Flyv med dragen. Sejl med vikinger. Det bliver en vild og fuldkommende forrygende dag.

Gorillapark oplevelser

Gorilla Park / Funky Monkey Park

Nu skal der klatres!

Besøg Gorilla Park, Vejle eller Funky Monkey Park, Kolding. Begge steder byder på svimlende klatreture og udfordrende baner i forskellige sværhedsgrader. Alle kan være med. Og alle bliver udfordret.

Be Happy Pass-tilbud, Gorilla Park, Vejle: Kom min. to betalende, vis dit kort og få kr. 100,- i rabat.

Be Happy Pass-tilbud, Funky Monkey Park, Kolding: Alle, der klatrer, får en Funky Monkey med hjem plus diplom plus gratis is.

Trelde Næs.1

Trelde Næs

Udforsk den fantastiske natur rundt om Trelde Næs

En del af Danmarks Nye naturkanon.Trelde Næs er et unikt naturområde med skov, strand, eng, klinter og sandstrand. Fin sandstrand og tre naturstier på en, to eller tre kilometer. Du finder også en grejbank i Naturcentret. Grejbanken er åben hver dag i dagstimerne, og her kan du gratis låne udstyr som krabbe-fiskestænger, fiskenet, båludstyr m.m. Du kan også få et oplevelseskort og gå på opdagelse i naturen efter fugle, svampe og andet godt.