Hytte

16 kvm – op til 4 pers.

Denne klassiske hytte med plads til 4 personer, oser af ferie, frihed og ren afslapning. Denne ligger lige ned til de smukke klitter, med Vesterhavet, strand og (bade)ferie lige om hjørnet.

Indretning: Hytten er på 16 kvm og har 4 sovepladser i køjesenge, 2 værelser med et soverum og et opholdsrum, spiseareal og et thekøkken med kogeplader, samt køleskab. Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt køkkenredskaber. Hvis du skal bruge ovn er du meget velkommen til at benytte pladsens fælleskøkken. Fryser kan lejes i receptionen. Her er der terrasse foran hytten, med bord og stole. Der er gratis WIFI.

Se ledighed og priser event_available

Hytte

20 kvm – op til 4 pers.

Fra denne hytte, kan du høre bølgeskvulp fra Vesterhavet og med få skridt, står du midt på den smukke sandstrand med udsigt over havet. Med 2 værelser, er denne ideel for den lille familie med børn, eller for flere vokse som rejser sammen. Der er plads til 4 personer.

Indretning: Hytten er på 20 kvm og er indrettet med 1 soverum, et toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum og en dobbelt sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal med fjernsyn samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn (Ingen alm. ovn, benyt gerne pladsens fælleskøkkener). Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt almindelige køkkenredskaber. Bad er i pladsens fællesbygningerne. Der er gratis WIFI.

Se ledighed og priser event_available

Hytte

25 kvm – op til 5 pers.

Denne populære og moderne træ hytte har alt hvad I skal bruge. Med 2 værelser, og en hems, som er et hit hos de mindste, er denne et perfekt valg for børnefamilien eller en større gruppe. Der er plads til 5 personer.

Indretning: Hytten er 25 kvm og er indrettet med et soverum, en hems, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltseng i det ene soverum, en sovesofa i opholdsrummet og 2 enkelt opredninger i hemsen. Der er dyner og puder til 5 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen eller bestilles ved reservationen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Foran hytten er der en overdækket terrasse, med bord og stole. Der er gratis WIFI.

Se ledighed og priser event_available
Se ledighed og priser event_available

Mobilhome

27 kvm – op til 5 pers.

Denne mobilehome, har 3 værelser, og er derfor ideel til en familie med børn, eller flere voksne, der rejser sammen. Der er plads til 5 personer.

Indretning: Mobilhomen er 27 kvm og er indrettet med 2 soverum, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltseng i det ene soverum, 2 enkelt senge i det andet soverum og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 5 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med kogeplader, mikroovn, (ingen alm. ovn, benyt gerne pladsens fælleskøkkener) køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er gratis WIFi

Tilkøb:

  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så tilføjer vi det til din reservation.

Se ledighed og priser event_available

Mobilhome

31 kvm – op til 7 pers.

Du kan overnatte i denne helt nye mobilehome, og med 4 værelser er denne helt perfekt til en større gruppe eller 2 familier, som ønsker at rejse sammen.

Indretning: Hytten har plads til 7 personer, den er 31 kvm og er indrettet med 3 soverum, et badeværelse m bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltværelse i det ene soverum, 2 enkelt senge i de to andre soverum og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 7 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med kogeplader, mikroovn (Ingen alm. ovn, benyt gerne pladsens fælleskøkkener), køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 7 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er gratis WIFI

Tilkøb:

  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så tilføjer vi det til din reservation.