Oplevelser - både nær og fjern

Der er en masse oplevelser og aktiviteter i området - både natur- og menneskeskabt. Fra det kulturelle til det underholdende - og fra indendørs til udendørs. Brug guiden til inspiration eller kom forbi receptionen og få et par fif.

dan 158

Hampen Sø

Èn af Danmarks reneste badesøer

Hop i badetøjet og nyd én af jyllands naturperler 800 meter fra DANCAMPS HAMPEN. En skovsø med 2 badestrande, som er velbesøgt om sommeren. Ligeledes kan I boltre jer på naturlegepladsen og forhindringsbanen. Sno dej om snobrødspinden og udnyt bålpladsen.

Er jeres bedste ven, med på ferien, besøg hundeskoven, der er indelt i store og små hunde.

 

Hampen Søcamping Lyng Vrads sande

Den Jyske hede 

Udforsk den fantatiske natur rundt om DANCAMPS Hampen

Harrild Hede, tager pusten fra dig, landskabet strækker sig så langt øjet rækker, og vidner om den barske virkelighed og rå natur vores forfædre skulle overleve i. Besøg Harrild Hede Naturcenter, og få en naturoplevelse for hele familien. 

 
legoland

LEGOLAND ®

Nyd årets tur til LEGOLAND®

Ingen sommer uden en tur til LEGOLAND. Mere ind 50 forlystelser for børn og barnlige sjæle venter. Masser af fart, action, smil og hygge venter kun på jer. Udforsk LEGO® NINJAGO® World og afprøv jeres ninja-skills. Fortsæt ekspeditionen i Polar X-plorer med 5 meters frit fald. Besøg Ghost – The Haunted House. Se verdens højeste bygninger i Miniland. Vask guld. Flyv med dragen. Sejl med vikinger. Det bliver en vild og fuldkommende forrygende dag.

Vester Palsgaard oplevelser

Palsgaard skovmuseum

Besøg Danmarks eneste skovmuseum

Vester Palsgaard Skovmuseum ligger i en gammel skovridergård fra 1804 i idylliske omgivelser midt i skoven – og et stenkast fra Hærvejen. Her kan du bevæge dig gennem de hyggelige stuer og forestille dig, hvordan skovrideren boede og levede – eller du kan få historien om, hvordan området gik fra hede til skov, eller lære mere om nogle af de arkæologiske oldtidsfund, som er gjort i lokalområdet.

givskudzoo oplevelser

GIVSKUD zoo

Kom helt tæt på dyrene

I GIVSKUD zoo er du helt tæt på, når dyrene folder sig naturligt ud, bliver fodret eller leger i deres store anlæg. På safarituren kører i rundt blandt zebraer, giraffer og næsehorn. Sidste stop sikre dyrepaserne at ruderne er lukket, når I bliver slusset ind til løveflokken. Derudover er det imponerende dinosaurpark med 50 dinosaurer og en istidsudstilling med 15 istidsyr, hvor alle modeller er i naturlig størrelse, meget populær hos de mindste. Måske de er så heldige at finde rigtige fossiler, hajtænder og ædelsten i dinolejren.