Ferieboliger

Hos Dancamps Hampen finder du funktionelle og rummelige ferieboliger, der især er velegnet til base for dig, der vil udforske Jyllands attraktioner. Med kun 30 min. kørsel til Legoland parken, Givskud Zoo, Lalandia og Aqua i Silkeborg bor du, i Hampen, nærmest midt i det hele med din familie.

Hytte

20 kvm - op til 4 pers.

Midt i skøn natur, ligger denne hyggelige campinghytte. Den er velegnet til den lille familie eller gruppe, som ønsker overnatning i stille omgivelser.

Indretning Hytten er på 20 m2 og er indrettet med 1 soverum og et opholdsrum, der er plads til 4 personer. Bad og toilet er i fællesbygningerne, som findes rundt på campingpladsen. Der er ikke langt fra denne hytte. I opholdsrummet er der spiseareal samt et thekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Der er køjeseng i det ene soverum og og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer.

Se ledighed og priser event_available

Hytte

25 kvm - op til 4 pers.

Denne hytte er omgivet af skov og ikke langt fra en dejlig badesø. Med kun en halv times kørsel til Silkeborg, Herning, Legoland og Givskud Løvepark, er denne et oplagt valg for en familie, der nyder en rolig og naturskøn base til mange ferieoplevelser.

Indretning

Hytten er på 25 m2 og er indrettet med 1 soverum, 1 opholdsrum og har bad samt toilet.

I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.
Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer.
Der er derudover TV i hytten.

Se ledighed og priser event_available

New nordic

25 kvm – op til 3 pers.

Denne feriehytte er for dig, som ønsker en indretning udover det sædvanlige.

Indretning: Feriehytten er indrettet med 2 rum, et opholdsrum med alkove og 1 badeværelse med bad og toilet. Sovepladserne er indrettet med en dobbeltseng i alkoven + 1 udtræksseng. Der er dyner og puder til 3 personer. Sengelinned skal medbringes eller lejes i receptionen. Kæledyr er ikke tilladt. 

Dobbeltseng 130x300cm.
Udtrækssenge 90x150. 

I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 3 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Se ledighed og priser event_available