Hytte

25 kvm – op til 5 pers.

Denne populære og moderne træ hytte har alt hvad I skal bruge. Med 2 værelser, og en hems, som er et hit hos de mindste, er denne et perfekt valg for børnefamilien eller en større gruppe. Der er plads til 5 personer.

Indretning: Hytten er 25 kvm og er indrettet med et soverum, en hems, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltseng i det ene soverum, en sovesofa i opholdsrummet og 2 enkelt opredninger i hemsen. Der er dyner og puder til 5 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen eller bestilles ved reservationen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Foran hytten er der en overdækket terrasse, med bord og stole.

Der er gratis WIFI i hytterne. 

Tilkøb:

  • Lej linnedpakke med sengelinned og håndklæder - pris kr. 85,- pr. person.
  • Slip for rengøring ved afrejse, tilkøb slutrengøring for kr. 350,-.
  • Hund er tilladt. Pris kr. 150,-.

Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så tilføjer vi det til din reservation.