Hytte

16 kvm – op til 4 pers.

Denne klassiske hytte med plads til 4 personer, oser af ferie, frihed og ren afslapning. Denne ligger lige ned til de smukke klitter, med Vesterhavet, strand og (bade)ferie lige om hjørnet.

Indretning: Hytten er på 16 kvm og har 4 sovepladser i køjesenge, 2 værelser med et soverum og et opholdsrum, spiseareal og et thekøkken med kogeplader, samt køleskab. Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt køkkenredskaber. Hvis du skal bruge ovn er du meget velkommen til at benytte pladsens fælleskøkken. Fryser kan lejes i receptionen. Her er der terrasse foran hytten, med bord og stole. Der er gratis WIFI.

Se ledighed og priser event_available

Hytte

20 kvm – op til 4 pers.

Fra denne hytte, kan du høre bølgeskvulp fra Vesterhavet og med få skridt, står du midt på den smukke sandstrand med udsigt over havet. Med 2 værelser, er denne ideel for den lille familie med børn, eller for flere vokse som rejser sammen. Der er plads til 4 personer.

Indretning: Hytten er på 20 kvm og er indrettet med 1 soverum, et toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum og en dobbelt sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal med fjernsyn samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn (Ingen alm. ovn, benyt gerne pladsens fælleskøkkener). Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt almindelige køkkenredskaber. Bad er i pladsens fællesbygningerne. Der er gratis WIFI.

Se ledighed og priser event_available

Hytte

25 kvm – op til 5 pers.

Denne populære og moderne træ hytte har alt hvad I skal bruge. Med 2 værelser, og en hems, som er et hit hos de mindste, er denne et perfekt valg for børnefamilien eller en større gruppe. Der er plads til 5 personer.

Indretning: Hytten er 25 kvm og er indrettet med et soverum, en hems, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltseng i det ene soverum, en sovesofa i opholdsrummet og 2 enkelt opredninger i hemsen. Der er dyner og puder til 5 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen eller bestilles ved reservationen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Foran hytten er der en overdækket terrasse, med bord og stole. Der er gratis WIFI.

Se ledighed og priser event_available
Se ledighed og priser event_available

Mobilhome

27 kvm – op til 5 pers.

Denne mobilehome, har 3 værelser, og er derfor ideel til en familie med børn, eller flere voksne, der rejser sammen. Der er plads til 5 personer.

Indretning: Mobilhomen er 27 kvm og er indrettet med 2 soverum, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltseng i det ene soverum, 2 enkelt senge i det andet soverum og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 5 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med kogeplader, mikroovn, (ingen alm. ovn, benyt gerne pladsens fælleskøkkener) køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er gratis WIFi

Tilkøb:

  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., så tilføjer vi det til din reservation.

Se ledighed og priser event_available

Mobilhome

31 kvm – op til 7 pers.

Du kan overnatte i denne helt nye mobilehome, og med 4 værelser er denne helt perfekt til en større gruppe eller 2 familier, som ønsker at rejse sammen.

Indretning: Hytten har plads til 7 personer, den er 31 kvm og er indrettet med 3 soverum, et badeværelse m bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltværelse i det ene soverum, 2 enkelt senge i de to andre soverum og en sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 7 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med kogeplader, mikroovn (Ingen alm. ovn, benyt gerne pladsens fælleskøkkener), køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 7 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er gratis WIFI

Tilkøb:

  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., så tilføjer vi det til din reservation.