Hytte

21 kvm - op til 5 pers.

Fra denne hytte, har du naturoplevelserne lige udenfor døren. Du bor midt i et fredet klitområde med få skridt til Vesterhavet. Denne funktionelle hytte er til dig, som elsker det stille liv, i smukke omgivelser.

Indretning: Hytten er på 21 m2 og er indrettet med 3 værelser, hvor der er plads til 5 personer. I hytten er der 2 soverum, et opholdsrum og en møbleret terrasse. Sovepladserne er indrettet med 1 køjeseng i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet. I opholdsrummet er der en opredning på en sovesofa. Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Der er ikke bad og toilet i hytten, men servicebygningerne ligger ikke langt fra hytten.

Tilkøb:

  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker - pris kr. 75,- pr. person.
  • Slip for rengøring ved afrejse, tilkøb slutrengøring for kr. 350,-.
  • Hund er tilladt. Pris kr. 250,-.

Skriv en mail til Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., så tilføjer vi det til din reservation.