Oplevelser - både nær og fjern

Der er en masse oplevelser og aktiviteter i området - både natur- og menneskeskabt. Fra det kulturelle til det underholdende - og fra indendørs til udendørs. Brug guiden til inspiration eller kom forbi receptionen og få et par fif.

Naturpark-Lillebªlt_logo_u-payoff_CMYK-1.png

Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark.

En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber.

Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin.

Sammen skaber vi en naturpark med en natur i balance fyldt med et hav af gode oplevelser.

Læs mere og find inspiration til din næste udflugt her: https://naturparklillebaelt.dk 
Lillebælt oplevelser

Trelde Næs og Trelde Skov

Udforsk en enestående natur rundt om DANCAMPS Trelde Næs

En del af Danmarks Nye naturkanon.Trelde Næs er et unikt naturområde med skov der går helt ned til vandet, smukke enge, enorme klinter og fin sandstrand. Smut på en vandretur af de 3 naturstier på en, to eller tre kilometer. Du finder en grejbank i Naturcentret. Grejbanken er åben hver dag i dagstimerne, og her kan du gratis låne udstyr som krabbe-fiskestænger, fiskenet, båludstyr m.m. Du kan også få et oplevelseskort og gå på opdagelse i naturen efter fugle, svampe og andet godt.

legoland

LEGOLAND ®

Nyd årets tur til LEGOLAND®

Ingen sommer uden en tur til LEGOLAND. Mere ind 50 forlystelser for børn og barnlige sjæle venter. Masser af fart, action, smil og hygge venter kun på jer. Udforsk LEGO® NINJAGO® World og afprøv jeres ninja-skills. Fortsæt ekspeditionen i Polar X-plorer med 5 meters frit fald. Besøg Ghost – The Haunted House. Se verdens højeste bygninger i Miniland. Vask guld. Flyv med dragen. Sejl med vikinger. Det bliver en vild og fuldkommende forrygende dag.

Fiskeri

Populært fiskeområde

Trelde Næs er et af danmarks mest yndede steder for lystfiskere.
Lystfiskere fra hele Europa valfarter til for at fange de store havørreder,
der kan fanges fisk hele året. Direkte fra stranden fiskes havørred fra februar-maj og igen i september-oktober samt hornfisk fra maj-juni.
Det er desuden muligt at fange torsk i vinter og forårsmånederne. Til de lidt mindre, er krabbefiskeri på badebroen et hit


Fiskeri Trelde naes
givskudzoo oplevelser

GIVSKUD ZOO

Kom helt tæt på dyrene

I GIVSKUD zoo er du helt tæt på, når dyrene folder sig naturligt ud, bliver fodret eller leger i deres store anlæg. På safarituren kører i rundt blandt zebraer, giraffer og næsehorn. Sidste stop sikre dyrepaserne at ruderne er lukket, når I bliver slusset ind til løveflokken. Derudover er det imponerende dinosaurpark med 50 dinosaurer og en istidsudstilling med 15 istidsyr, hvor alle modeller er i naturlig størrelse, meget populær hos de mindste. Måske de er så heldige at finde rigtige fossiler, hajtænder og ædelsten i dinolejren.

Madsby oplevelser

Madsbyparken - Fredericia

En legeplads for hele familien. 

Madsbyparken er Danmarks måske bedste legeplads. Kom. Klap en ged. Nus en kanin. Benyt også badelandet på 1.500 kvadratmeter svømmehal og tropisk badeland frister. Og anvend idrætscentrets mange muligheder. Bowl. Føl dig som en kæmpe i den historiske miniby. Tag Madsby-toget. Sejl. Alt med 20% Be Happy Pass-rabat.

Gå til Madsbyparken´s hjemmeside her