Hytte

10 kvm – op til 4 pers.

Hyggelig og meget funktionel hytte til 4 personer med dobbeltsovesofa samt køjeseng, spisebord, stole og et tekøkken med køleskab, kaffemaskine og elkoger. God til et par overnatninger eller en miniferie.

Hytten har ydermere en overdækket terrasse med bord og 4 stole. 
Der er gratis WIFI i feriehytten.  

Hytte

15 kvm – op til 4 pers.

Denne klassiske hytte med plads til 4 personer, oser af ferie, frihed og ren afslapning og ligger i skønne rolige omgivelser.

Indretning: De er bestående af et opholdsrum og soverum. Opholdsrummet er i åben forbindelse med køkken, med 2 kogeplader samt køleskab og med indlagt koldt vand. Derudover er køkkenet udstyret med kaffemaskine, elkedel, køleskab og service til 4 personer. Opredning på 2 sovebrikse og et seperat værelse med 1 lille dobbeltseng. Der er dyner og puder til 4 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen. Der er delt bad og toilet i servicebygning tæt på feriehytten, som er inkl. i prisen.

Hytten har ydermere en overdækket terrasse med bord og 4 stole. 
Der er gratis WIFI i feriehytten.  

Hytte

20 kvm – op til 6 pers.

Rummelige ældre campinghytte på 20 m2. beliggende i smukke omgivelser, tæt på skov, strand og enestående naturoplevelser. 

Indretning: et stort opholdsrum med 2 køjesenge samt spisekrog med bænkesæt og 2 stole. Køkkenet har koldt vand samt køleskab og 2 kogeplader. Hytten har en overdækket terrasse på ca. 7 m2 med havestole. Hytterne har desuden stor hems med 2 sovepladser placeret over den overdækkede terrasse.

Der er gratis WIFI i hytten. 

Hytte

25 kvm – op til 5 pers.

Denne populære og moderne træ hytte har alt hvad I skal bruge. Med 2 værelser, og en hems, som er et hit hos de mindste, er denne et perfekt valg for børnefamilien eller en større gruppe. Der er plads til 5 personer.

Indretning: Hytten er 25 kvm og er indrettet med et soverum, en hems, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er indrettet med dobbeltseng i det ene soverum, en sovesofa i opholdsrummet og 2 enkelt opredninger i hemsen. Der er dyner og puder til 5 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen eller bestilles ved reservationen. I opholdsrummet er der spiseareal og fjernsyn samt et køkken med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber. Foran hytten er der en overdækket terrasse, med bord og stole.

Der er gratis WIFI i hytterne. 

Dobbeltværelse

Delt bad – op til 2 pers.

Hyggelige og renoverede værelser  i den charmerende Klintegård, som ligger ved campingspladsen. Der er adgang til toilet og bad på gangen. 

Indretning: Et rum med te-køkken (kogeplader og køleskab) samt enten 2 enkeltsenge eller dobbeltseng. Kæledyr er ikke tilladt

Der er gratis WIFI i værelset. 

Familietelt Villa

Delt bad, op til 4 pers.

For dig som ønsker campingferie uden alt besværet. Familieteltet er stillet op, og fuld udstyret, lige til at flytte ind i. 

Indretning: Isabella VILLA luksustelt med fuld ståhøjde, fast gulv, gulvtæppe, soveafdeling med dobbelt boksmadras samt etageseng, dyner og puder, minikøkken med kogeplader, køleskab, bestik/service/kogegrej, kaffemaskine, vanddunk. Teltet har indendørs og udendørs møbler. Kæledyr er ikke tilladt

Safaritelt

35m2 - Op til 5 pers.

Her får du en campingoplevelse udover det sædvanlige. Et luksus 35 m2 safaritelt med eget wc/bad, køkken og soveafdelinger og møbleret overdækket terrasse.

Indretning:Teltene har alt i service/bestik og har eget køkken med kogeblus, køleskab og kaffemaskine. Der er eget badeværelse med wc, håndvask og badekabine. Der er forældreafdeling med dobbelt himmelseng og en separat børnesoveafdeling med en køjeseng og en enkeltseng. I alt 5 sovepladser. Det tilhørende overdækkede grillområde med faste grills kan frit benyttes. Er der brug for ekstra afslapning kan der lejes brændefyret vildmarksbad med fjordudsigt lige ved siden af teltet. Kæledyr er ikke tilladt.