Camping med et smil

– er det glade og udadvendte motto på DANCAMPS pladser. Men det er mere end et motto; det er en måde, hvorpå pladserne bliver drevet. Og en måde, som gæsterne kan forvente at blive modtaget og behandlet på – altid med et smil.

Se mere chevron_right

Platzübersicht

Få overblikket..

... og find den plads, som matcher dine ønsker. På DANCAMPS Nordsø finder du standard og komfortpladser, teltpladser samt en lang række ferieboliger.

Se pladskort her! chevron_right
pladskort nordsoe

Öffnungszeiten

Der Campingplatz öffnet wieder am 30/3. Wir freuen uns

 

Saison 2019:

  • Offen: 30/3 - 27/10-2019

Check-in Wohnwagen/Camper & Ferienhaus

Check-in ferienhaus

  • Ankunft in den Mietunterkünften ab 15.00 Uhr am Tag der Ankunft
  • Abreise von den Mietunterkünften spätestens 11.00 Uhr am Tag der Abreise
  • In den Mietunterkünften finden Sie eine Übersicht der Einrichtung. Falls Ihnen etwas fehlt, dann bitte direkt in der Rezeption Bescheid geben.

Check-in Wohnwagen/Camper/Zelt

  • Ankunft mit eigenem Wohnwagen/Camper/Zelt ist ab 12.00 Uhr am Tag der Ankunft (NB es gibt keine Mittagspause bei Dancamps Nordsø).
  • Abreise mit eigenen Wohnwagen/camper/Zelt ist spätestens um 11.00 Uhr am Tag der Abreise. Bezahlung immer vor 11.00 Uhr, jedoch kann man nach Absprache in der Rezeption bis 14.00 Uhr bleiben.

Faciliteter

Café. Nyd et lækkert måltid på ferien, i cafeen på DANCAMPS Nordsø, som har åben i udvalgte ferieuger. Få den lille sult stillet, imens du plasker, dykker og svømmer, vi serverer nemlig også inde i badelandet. 

Campingbutik. Friskbagte rundstykker, dagens avis, is og søde fristelser. På DANCAMPS Nordsø, finder du et lille udvalg af købmandsvarer i den lille campingbutik. Med egen bakeoff bageri, kan du desuden købe friskbagt brød, rundstykker og duftende kager. 

Minigolf. Udfordre din familie og venner i minigolf. DANCAMPS Nordsø har minigolf på campingpladsen. Med 12 antal huller er der rig mulighed for sjove dyste - og måske taberen gi´r en is?

Pris kr. 30,- for voksne og kr. 20,- for børn.

 

Legepladser. Klatrestativ. Hoppeborg. Gyngestativ. Trampoliner. Balancebom.

DANCAMPS Nordsø´s 2 udendørs legepladser er et skønt fristed for de mindste. Du finder den største af de 2 legepladser foran badelandet, den anden legeplads er placeret centralt af campngpladsen ned mod Vesterhavet. 

Fælleslokaler. Campingpladsens fælleslokaler, er til fri afbenyttelse. Men kan også lejes til private arrangementer. Skriv til Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! 

Vaskeri. Dancamps Nordsø har egen vaskeri, så du nemt kan vaske tøj og andet  på din ferie.  

 

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder først...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de gode tilbud og historier før din nabo. Vi leverer ideer og inspiration til din næste ferie direkte i din mailboks.

* Krævet
Hvilken ferieform interesserer dig mest?