Campingpriser

På DANCAMPS Hampen kan du nyde en campingplads med store pladser, en dejlig afslappet stemning i grønne omgivelser og samtidig bo centralt i Midtjylland. Vi tilbyder camping midt i et unikt naturområde. Med gode camping faciliteter. 

Pladskort og faciliteter

Se pladskort - klik her!

Standpladser og teltpladser er alle med mulighed for eltilslutning (10amp)

I servicebygningerne er der fælleskøkken med ovn, komfur, mikroovn samt kaffemaskine, elkoger, fiskeren

seplads og siddemiljø - alt sammen til fri afbenyttelse. Der er pæne baderum og toiletter. Derudover er der pusle-& børnerum og Handicaprum. 

På DANCAMPS Hampen kan du også benytte dig af hundebad, vaskemaskine og tørretumbler.

Reception og kiosk med aviser, friskt morgenbrød og det mest nødvendige findes også på den hyggelige campingplads. Du kan derudover nyde et nemt måltid i cafeen, som har åbent i højsæsonen. 

Book online eller kontakt os på tlf. 75521482 eller Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

 

Se campingpriser her

I PDF’en her kan du finde vores campingpriser. Priserne er angivet pr. nat i de forskellige sæsonperioder. 

Download vores pdf her.

Husk - du kan også gå til vores online booking og helt enkelt indtaste dine rejsedatoer, samt antal personer og så får du en samlet pris frem.  

udsigt

Generel information

Afregning/afrejse skal ske på afrejsedagen senest kl. 12.00. Afrejse kan uden for højsæsonen, efter aftale, vente til kl. 16.00 uden ekstrabetaling.

Gratis varmt vand i køkken og bad. Gratis benyttelse af fælles køkkenfaciliteter, kogeplader, ovne og mikroovne.