corona top 1110x385

CORONAVIRUS
– INFORMATION TIL GÆSTER

Opdateret den 15. november 2020

Sikkerhed og ansvarlighed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet hos DANCAMPS, og vi følger udviklingen omkring genåbningen meget tæt. På baggrund af de nye anbefalinger fra regeringen vil vi i den kommende tid håndtere hver situation individuelt - hvilket selvfølgelig også har indflydelse på reservationer, afbestillinger, åbningstider mm. 

SÆSONEN ER NU IGANG OG I ER MEGET VELKOMNE PÅ DE VINTERÅBNE PLADSER: 
Tak til alle gæster for forståelse, god afstand og at vi passer på hinanden.

Kiosker/butikker: Sæsonlukket
Fællesarrangementer:  Fortsat aflyst
Fællesrum/Opholdsrum: Åbne dog max 10 personer ad gangen.
Legepladser, hoppepuder, trampoliner: Åbne, dog med max 10 personer ad gangen og forældre opfordres til at hjælpe med at overholde dette.
Minigolf: Sæsonlukket
Reception: åbne - se under afsnittet Praktisk og Åbningstider/Check-in pr plads. Henvendelser må fortsat også gerne ske pr telefon/mail.
Café (Trelde Næs):sæsonlukkket
Åbningstider kan ses under Praktisk information ved hver campingplads eller ring på 75521482 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Servicebygninger: Vi er ekstra opmærksomme på rengøring, og vi beder jer om at holde afstand. Vi opfordrer kraftigt alle gæster til selv at være ekstra opmærksomme på håndhygiejne og at spritte eller vaske hænder, hver gang I har været i fællesområderne samt at bruge egne faciliteter i campingvogne/hytter, så vi alle kan passe godt os selv og på hinanden.
Familiebaderum/Toilet/Baderum er åbne. 
Fælleskøkkener er åbne med max. 50 personer.

Udendørs badeland på Dancamps Trelde Næs: Sæsonlukket, åbner i 2021, d. 15.  maj - d. 15. september 2021.
(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.
Bemærk: Sauna og dampbad åbner ikke pga. retningslinier for begrænsning af smittefare.

Indendørs badeland på Dancamps Nordsø: Sæsonlukket, åbner i 2021, d. 26. marts - 31. oktober 2021
(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.
Bemærk: Sauna og dampbad åbner ikke pga. retningslinier for begrænsning af smittefare.

Vi ønsker alle en god sæson og vi glæder os til at modtage jer.

Telefon: +45 7552 1482
E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Bedste hilsner, Dancamps