corona top 1110x385

CORONAVIRUS
– INFORMATION TIL GÆSTER

Opdateret den 24. marts 2021

Sikkerhed og ansvarlighed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet hos DANCAMPS, og vi følger udviklingen omkring genåbningen meget tæt. På baggrund af de nye anbefalinger fra regeringen vil vi i den kommende tid håndtere hver situation individuelt - hvilket selvfølgelig også har indflydelse på reservationer, afbestillinger, åbningstider mm. 

I ER MEGET VELKOMNE PÅ PLADSERNE: 
Tak til alle gæster for forståelse, god afstand, brug af mundbind og at vi passer på hinanden.

OBS: fra 24. marts 2021 gælder følgende: 
Kiosker/Butikker: Åbner som planlagt for sæsonen med restriktioner om antal personer, afstandskrav, krav om mundbind. Se skiltning.
Caféer: Afventer nærmere info om genåbning.
Fællesrum/Opholdsrum: Åbne men brug af mundbind påkrævet og bemærk skiltning om antal personer.
Legepladser, hoppepuder, trampoliner: Åbne, dog med 2 meter afstand, forældre opfordres til at hjælpe med at overholde dette.
Minigolf: Åbner som planlagt, alt udstyr(køller, bolde) afsprittes før udlevering.
Reception: åbne - se under afsnittet Praktisk og Åbningstider/Check-in pr plads. Henvendelser må fortsat også gerne ske pr telefon/mail.
Åbningstider kan ses under Praktisk information ved hver campingplads eller ring på 75521482 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Servicebygninger: Vi er ekstra opmærksomme på rengøring, og vi beder jer om at holde afstand. Vi opfordrer kraftigt alle gæster til selv at være ekstra opmærksomme på håndhygiejne og at spritte eller vaske hænder, hver gang I har været i fællesområderne samt at bruge egne faciliteter i campingvogne/hytter, så vi alle kan passe godt os selv og på hinanden.
Familiebaderum/Toilet/Baderum er åbne. 
Vaskerier er åbne.
Fælleskøkkener er åbne med krav om mundbind og bemærk max antal personer
OBS Brug af mundbind i receptioner og servicebygninger samt alle fællesområder iøvrigt.

Udendørs badeland på Dancamps Trelde Næs: Sæsonåbning d. 15.  maj - d. 15. september 2021.
(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.

Indendørs badeland på Dancamps Nordsø: Omfattet af de nuværende restriktioner og derfor lukket. Forventet åbning iflg. regeringens genåbningsplan er d. 21. maj 2021.
(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.). Der tages forbehold for badelandets åbningsdato i forhold til regeringens genopningsplan.

Vi ønsker alle en god sæson og vi glæder os til at modtage jer.

Telefon: +45 7552 1482
E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Bedste hilsner, Dancamps