corona top 1110x385

CORONAVIRUS
– INFORMATION TIL GÆSTER

Opdateret den 1. juli 2020

Sikkerhed og ansvarlighed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet hos DANCAMPS lige nu, og vi følger udviklingen omkring genåbningen meget tæt. På baggrund af de nye anbefalinger fra regeringen vil vi i den kommende tid håndtere hver situation individuelt - hvilket selvfølgelig også har indflydelse på reservationer, afbestillinger, åbningstider mm. 

Vi beder derfor om jeres tålmodighed i forbindelse med henvendelser, spørgsmål og lignende - vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 

SÆSONEN ER NU IGANG OG I ER MEGET VELKOMNE: 
Alle Dancamps campingpladser er åbne og vi følger myndighedernes restriktioner. 
Tak til alle gæster for forståelse, god afstand og at vi passer på hinanden.

Der er fortsat begrænsninger i risikoområder, men vi er glade for genåbningen: 
Status efter de seneste udmeldinger om genåbningens faser er følgende: 
Kiosker/butikker: Åbne med de restriktioner, der er nødvendige.
Fællesarrangementer:  Fortsat aflyst
Fællesrum/Opholdsrum: Åbne dog max 50 personer ad gangen.
Legepladser, hoppepuder, trampoliner: Åbne, dog med max 50 personer ad gangen og forældre opfordres til at hjælpe med at overholde dette.
Minigolf: Vores minigolfbaner er åbne og minigolfkøller mm. afsprittes forud for hver udlevering.
Reception: åbne - se under afsnittet Praktisk og Åbningstider/Check-in pr plads. Henvendelser må fortsat også gerne ske pr telefon/mail.
Café (Trelde Næs): åben hver dag for Take-away og max 50 personer i lokalet og for servering til pool baren.
Åbningstider kan ses under Praktisk information ved hver campingplads eller ring på 75521482 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Servicebygninger: Vi er ekstra opmærksomme på rengøring, og vi beder jer om at holde afstand. Vi opfordrer kraftigt alle gæster til selv at være ekstra opmærksomme på håndhygiejne og at spritte eller vaske hænder, hver gang I har været i fællesområderne samt at bruge egne faciliteter i campingvogne/hytter, så vi alle kan passe godt os selv og på hinanden.
Familiebaderum/Toilet/Baderum er åbne. 
Fælleskøkkener er åbne med max. 50 personer.

Udendørs badeland på Dancamps Trelde Næs: Badeland, rutschebaner og spabad er åbent hver dag fra kl. 10.00-20.00 i højsæsonen
(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.
Bemærk: Sauna og dampbad åbner ikke pga. retningslinier for begrænsning af smittefare.

Indendørs badeland på Dancamps Nordsø: Badeland, rutschebane og spabad er åbent hver dag fra kl. 10.00-20.00 i højsæsonen.
(bemærk venligst, at der vil blive opsat regelsæt om de nødvendige restriktioner som f.eks. afstand i vandet og at badelandet vil have adgang for færre besøgende end normalt.
Bemærk: Sauna og dampbad åbner ikke pga. retningslinier for begrænsning af smittefare.

Vi ønsker alle en god sæson og vi glæder os til at modtage jer.

Telefon: +45 7552 1482
E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Bedste hilsner, Dancamps