corona top 1110x385

CORONAVIRUS
– INFORMATION TIL GÆSTER

Opdateret den 25. maj 2020

Sikkerhed og ansvarlighed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet hos DANCAMPS lige nu, og vi følger udviklingen omkring coronavirus meget tæt. På baggrund af de nye anbefalinger fra regeringen vil vi i den kommende tid håndtere hver situation individuelt - hvilket selvfølgelig også har indflydelse på reservationer, afbestillinger, åbningstider mm. 

Vi beder derfor om jeres tålmodighed i forbindelse med henvendelser, spørgsmål og lignende - vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 

SÆSONEN ER NU IGANG OG I MEGET VELKOMNE: 
Alle Dancamps campingpladser er nu åbne og følger de restriktioner, som regeringen har forlænget. 
Tak til alle gæster for forståelse, god afstand og at vi passer på hinanden.

Der er fortsat begrænsninger i risikoområder, men vi er glade for langsomt at kunne genåbne mere. Status efter de seneste udmeldinger om genåbningens faser er følgende: 
Kiosker/butikker: Åbne med de restriktioner, der er nødvendige.
Fællesarrangementer:  Fortsat aflyst
Fællesrum/Opholdsrum: Åbne dog fortsat max 10 personer ad gangen.
Legepladser, hoppepuder, trampoliner: Åbne, dog med max 10 personer ad gangen og forældre opfordres til at hjælpe med at overholde dette.
Minigolf: Vores minigolfbaner er åbne og minigolfkøller mm. afsprittes forud for hver udlevering.
Reception: åbne - se under afsnittet Praktisk og Åbningstider/Check-in pr plads. Vi opfordrer fortsat til, at henvendelser primært sker pr telefon/mail.
Café (Trelde Næs): åben i helligdage, weekender og ferier for Take-away og max 10 personer.
Åbningstider kan ses under Praktisk information ved hver campingplads eller ring på 75521482 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Servicebygninger: Vi er ekstra opmærksomme på rengøring, og vi beder jer om at holde afstand. Vi opfordrer kraftigt alle gæster til selv at være ekstra opmærksomme på håndhygiejne og at spritte eller vaske hænder, hver gang I har været i fællesområderne samt at bruge egne faciliteter i campingvogne/hytter, så vi alle kan passe godt os selv og på hinanden.
Familiebaderum/Toilet/Baderum er åbne. 
Fælleskøkkener er åbne med max. 10 personer.

Indendørs badeland på Dancamps Nordsø: Åbningsdato ukendt. Vi afventer regeringens udmeldinger, foreløbig er åbning af det indendørs badeland udskudt til fase 4 af genåbningen.

Udendørs badeland på Dancamps Trelde Næs: Åbningsdato ukendt, vi afventer myndighederne og melder her, så snart muligt.

Der vil være mulighed for at rykke bestilte ophold i lukkeperioden til nye ophold.

Vi ønsker alle en god sæson og vi glæder os til at modtage jer.

Telefon: +45 7552 1482
E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Bedste hilsner, Dancamps