Sommerferie

8 dage/7 nætter fra kun 1999,- for hele familien. Læs mere...

Weekendtilbud

Weekend i hytte for hele familien kun kr. 1649,- for to overnatninger og adgang til badeland.

Hytter i hverdage

Kun 500,- kr. for 3 dage/2 nætter inkl. op til 7 personer og fri adgang til badeland. 

Velkommen til Dancamps

Dancamps pladserne byder dig på camping ferie, når det er allerbedst.  Uanset om du vælger at holde ferie i én af vores mange ferieboliger eller om du har din egen autocamper, telt eller campingvogn med, så står vi altid klar til at give dig:

  • den gode camping oplevelse 
  • service med et smil
  • familiens bedste ferieminderOplev det bedste af Danmark – fra Dancamps pladserne

Med en camping ferie hos Dancamps er du inden for rækkevidde af store naturoplevelser og spændende byer. 

Hos Dancamps Hvide Sande og Dancamps Holmsland byder vi på afslapning og ægte badeferie direkte ved Vestkysten og Hvide Sande. Du og din familie kommer helt tæt på den rå natur, de barske klitlandskaber og det imponerende Vesterhav, som I altid kan lytte til uanset på hvilken af de to Dancamps pladser, I holder ferie. Et lækkert indendørs badeland med badesjov for hele familien finder I på Dancamps Hvide Sande.

Er I mere til camping den blide og smukke Østkyst og vil I opleve byferie og udforske byens mange attraktioner, shopping og kultur så prøv Dancamps Ajstrup, der ligger lige på stranden syd for Århus eller den centralt beliggende Dancamps Kolding. Byferie er altid spændende uanset vejret.

Vil I derimod opleve camping i den smukke midtjyske natur og være tæt ved Legoland parken, finder I Dancamps Hampen. Nyd den rolige naturplads, omgivet af skove og hedelandskaber og med en duft af skoven lige udenfor. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på  Dancamps pladserne.

Booking