Jobs i 2018

Til sæson 2018 søger Dancamps en række nye medarbejdere til vores campingpladser i Jylland. Vil du være med til at give vores gæster en fantastisk oplevelse? 

Se jobopslag her - Hvide Sande (Vestjylland)

Se jobopslag her - Hampen (Midtjylland)

Se jobopslag her - Kolding

Se jobopslag her - Fredericia 

 

Du kan sende din ansøgning til jobs@dancamps.dk.

 

 

Mangler du en praktikplads i 2018?

Vi tilbyder hvert år spændende praktikophold til Serviceøkonom studerende, der kunne tænke sig at prøve kræfter med turistbranchen. Du får både lov at prøve kræfter med back-office delen samt front-office med adgang til både at lave kvalitative og kvantitative undersøgelser.

Se vores praktikopslag her.

Du kan sende din praktikansøgning til info@dancamps.dk.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@dancamps eller ringe 75521482 med store eller små spørgsmål omkring evt. praktikforløb eller hvis du ønsker, at vide mere om Dancamps.

 

 

http://theafrolatinlounge.blogspot.com/2014/10/ Tidligere praktikant siger om praktikforløb ved Dancamps:

Anne Julie, praktikant hos Dancamps i sommeren 2016

"Hos Dancamps møder man et rigtig godt team, der er glade for deres arbejde, og som sætter en stor ære i, at give gæsten en god oplevelse. Man får hurtigt lov til, at stå på egne ben, med fuld tillid fra ledelsen og der er altid hjælp at hente, hvis man har brug for det. Dancamps er så meget mere end bare en campingplads. Det er en levende og voksende virksomhed, der kan og vil mange forskellige og spændende ting. Alt i alt en super fed oplevelse, at være en del af"

 

 

Kontakt

Dancamps
Vonsildvej 19
DK-6000 Kolding

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk

Dancamps er godkendt som praktikplads af ELS