Fantasiske oplevelser venter kun på dig!

Der er masser af liv på pladsen – men kigger du lidt ud i området omkring os, finder du andre fantastiske oplevelser. Flere af dem i verdensklasse. Her er din guide til en sommer, som vil give jer sjove, spændende og varige minder i familiealbummet.

Udforsk den fantastiske natur rundt om Trelde Næs

Trelde Næs er et unikt naturområde med skov, strandeng, klinter og sandstrand. Fin sandstrand og tre naturstier på en, to eller tre kilometer. Du finder også en grejbank i Naturcentret. Grejbanken er åben hver dag i dagstimerne, og her kan du gratis låne udstyr som krabbe-fiskestænger, fiskenet, båludstyr m.m. Du kan også få et oplevelseskort og gå på opdagelse i naturen efter fugle, svampe og andet godt.

Nyd årets tur til LEGOLAND® 

Ingen sommer uden en tur til LEGOLAND. Mere ind 50 forlystelser for børn og barnlige sjæle venter. Masser af fart, action, smil og hygge venter kun på jer. Udforsk LEGO® NINJAGO® World og afprøv jeres ninja-skills. Fortsæt ekspeditionen i Polar X-plorer med 5 meters frit fald. Besøg Ghost – The Haunted House. Se verdens højeste bygninger i Miniland. Vask guld. Flyv med dragen. Sejl med vikinger. Det bliver en vild og fuldkommende forrygende dag.

Madsbyparken – Frederica 

Madsbyparken er Danmarks måske bedste legeplads. Kom. Klap en ged. Nus en kanin. Benyt også badelandet på 1.500 kvadratmeter svømmehal og tropisk badeland frister. Og anvend idrætscentrets mange muligheder. Bowl. Tag Madsby-toget. Sejl. Alt med 20% Be Happy Pass-rabat.

Tag på oplevelsestur på snorkelstien

go Snorkelstien starter ud for Grimmemosehuset. Hop i vandet, følg stien og oplev livet under overfladen. Snorkelstien er ca. 50 meter lang og er for begyndere og let øvede snorkeldykkere. På vejen møder du 8 informationsskilte, der fortæller om det liv, du kan se omkring dig under vandet. Gå på opdagelse i marsvinenes og sælernes spisekammer.

Lån evt. en komplet våddragt inkl. masken, snorkel, støvler, finner og bælte. Det er gratis, når du har et Be Happy Pass.

Be Happy Pass

Når du bor hos Dancamps Kolding eller Trelde Næs, får du et gratis Be Happy Pass. Det giver dig en række fordele, når du besøger attraktioner i området. Få et gratis foto oven i købet i LEGOLAND (når du køber en LEGO-væg i en fotobod). Få en gave på Koldinghus. Eller store rabatter på vandaktiviteter i Lillebælt. Se mere her.

Nu skal der klatres – med BHP-rabat

http://video.mega-mir.com/bitrix/rk.php?goto=https://fury.cse.buffalo.edu/questions/index.php?qa=user&qa_1=k4cgqjn821 Besøg Gorilla Park, Vejle eller Funky Monkey Park, Kolding. Begge steder byder på svimlende klatreture og udfordrende baner i forskellige sværhedsgrader. Alle kan være med. Og alle bliver udfordret.

Be Happy Pass-tilbud, Gorilla Park, Vejle: Kom min. to betalende, vis dit kort og få kr. 100,- i rabat. 

Be Happy Pass-tilbud, Funky Monkey Park, Kolding: Alle, der klatrer, får en Funky Monkey med hjem plus diplom plus gratis is.

Action for kids på Lillebælt

Kom til Middelfart Marina og oplev masser af action og sjov på vandet. Hver tirsdag kan du prøve en familiesejlads i en matchbåd, tage på safari på Lillebælt, prøve Stand Up Paddle og leje en Sit On Top Kajak – alt sammen til halv pris for børn under 12 år. Book online og opgiv den oplyste bookingkode fra dit Be Happy Pass. Du kan også lave et prøvedyk eller overnatte i et træ. Se mere.

 


Kongeslottet Koldinghus

Koldinghus bærer på en enestående historie. Først kongeslot og forsvarsværn mod syd. Siden ruin og en romantisk ramme for kunstnere, som her fandt et motiv og en henvisning til fortidens styrke. Og nu genopbygget på spektakulær vis, hvor modernitet og fortid mødes. Kom og oplev spændende udstillinger. Lad ungerne klæde sig ud, som var de en del af hoffet i 1600-tallet. Tag et spil kegler som man gjorde, da Christian IV var konge. Vis dit Be Happy Pass og få et træsværd eller diadem.

Børn og kunstmuseum – er det som hund og kat eller?

Ikke hvis I besøger Trapholt. Her kan I som familie komme på en kunstjagt, hvor I på en sjov og kreativ måde går på opdagelser i udstillingerne. I får en æske med opgaver og skal rundt på museet og forholde jer til kunst med sjov og leg i højsædet.

Lillebælt: Fantastisk natur og vandlegeplads

Lillebælt er et helt unikt farvand i Danmark. Strømforholdene er ekstreme. Klinter rejser sig på begge sider af bæltet. Skovene går helt til vandet. Farvandet trækker dykkere fra hele Europa. De kommer fx og dykker fra Kongebrogården, som gemmer på Danmarks bedste vægdyk, hvor bunden er lodret og udgør en væg på ca. 8 meter, fyldt med skønhed. Her kan du se store kolonier af søpunge, som beklæder væggen sammen med lyserøde jordbærpolypper, kæmpestore sønelliker og meget mere.

Besøg kulturby 2017 – Aarhus

Århus summer af aktivitet, gaderne bobler af liv, baggårdene giver genlyd af musik. Kom og vær med, når kulturbyen folder sig ud. Se programmet her:

 

 

 

Aros er en rejse værd

Aros er et fantastisk kunstmuseum. Alene at opleve bygningen er rejsen værd. Hils på Boy, som er blevet et vartegn for Aros. En 4,5 meter høj skulptur af en dreng på hug – i en naturtro gengivelse, som tager luften fra de flest. Er han levende? Eller blot en skulptur? Måske en alien? Sno dig op gennem udstillingsdækkene og land midt i kunstværket Your Rainbow Panorama, hvor du går rundt i et 150 meter langt mesterværk med farvet glas – og se Arhus’ panorama i et helt nyt lys. Foto: AROS

Moesgaard – oplev historien, som du aldrig har oplevet den før

Det nye Moesgaard Museum, MoMu, er nok det museum i Norden, der har rykket mest ved vores forestilling om, hvordan fortiden kan fortælles. Her kommer du helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker gennem nøje iscenesatte dramaer. Som familie får I en oplevelse, der skaber samvær og oplevelser på tværs af generationer. Kom tæt på det levede liv i oldtiden. Mød de første indvandrere i Danmark. Udforsk solens folk fra bronzealderen. Oplev slaget i Illerup Ådal. Bliv opdagelsesrejsende i Vikingetiden. På vej ned til oldtidsudstillingerne møder du hele din familie fra fortiden. Her står syv menneskearter og holder øje med dig – fra 3,2 mio. år gamle Lucy, som er fundet i Etiopien, til Koelbergmanden fra den danske stenalder.