Mobilehome 31m2 (7 pers.)

Du kan overnatte i denne helt nye mobilehome, og med 4 værelser er denne helt perfekt til en større gruppe eller 2 familier, som ønsker at rejse sammen. 

get link Indretning
Hytten har plads til 7 personer, den er 31m2 og er indrettet med 3 soverum, et badeværelse m bad/toilet og et opholdsrum. 
I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med kogeplader, mikroovn (ingen alm. ovn, benyt gerne ovnene i vores fælleskøkkener, som er på pladsen), køleskab, kaffemaskine og en tekoger.
Køkkenet er udstyret med service til 7 personer samt almindelige køkkenredskaber.
Der er fjernsyn i hytten og wifi kan tilkøbes.

Se inventarliste her. 

Sovepladserne
Sovepladserne er indrettet med dobbeltværelse i det ene soverum, 2 enkelt senge i de to andre soverum og en sovesofa i opholdsrummet.
Der er dyner og puder til 7 personer, sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen eller når I reserverer. 

click Ekstra tilkøb

  • Hund er tilladt i udvalgte hytter. Prisen er kr.150,- for 1 hund. Skriv til os på info@dancamps.dk og vi tilføjer en hund til din reservation.
  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker hos os. Prisen er kr. 75,- pr. person. Skriv en mail, på info@dancamps.dk så tilføjer vi dette til din reservation.

 Book her

Ønsker du, at reservere denne mobilehome, så send os en mail på booking@dancamps.dk eller på 75521482. Vi hjælper gerne. 

 

 

Book online

Dancamps Nordsø (Vestkysten)

Contact

Dancamps Nordsø
Tingodden 3
DK-6960 Hvide Sande 

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk