Hytte 20m2 (4 pers.)

Fra denne hytte, kan du høre bølgeskvulp fra Vesterhavet og med få skridt, står du midt på den smukke sandstrand med udsigt over havet. Med 2 værelser, er denne ideel for den lille familie med børn, eller for flere vokse som rejser sammen. Der er plads til 4 personer. 

click Indretning

https://ojs.hh.se/index.php/JISIB/user/viewPublicProfile/36788 Hytten er på 20 m2 og er indrettet med 1 soverum, et toilet og et opholdsrum.

Bad er i fællesbygningerne, som findes på pladsen.

I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn (Ingen alm. ovn, benyt gerne ovnene i vores fælleskøkkener, som er på pladsen)

Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Se inventarliste her

Sovepladser

Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum og en dobbelt sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. 

Der er fjernsyn i hytten, Wifi kan tilkøbes, koderne købes i receptionen.

 

Ekstra tilkøb

  • Hund er tilladt i udvalgte hytter. Prisen er kr. 150,- for 1 hund. Send os en mail på info@dancamps.dk så tilføjer vi en hund, til din reservation.
  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker hos os. Prisen er kr. 75,- pr. person. Skriv en mail, på info@dancamps.dk så tilføjer vi dette til din reservation.

 

 Book her

Ønsker du at reservere denne hytte, kan du sende os en mail på booking@dancamp.dk eller ringe på 75 52 14 82. Vi hjælper også gerne med andre spørgsmål. 

 

 

 

Book online

Dancamps Nordsø (Vestkysten)

Kontakt

Dancamps Hvide Sande
Tingodden 3
DK-6960 Hvide Sande 

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk