Hytte 20m2 (4 pers.)

source link Fra denne hytte, kan du høre bølgeskvulp fra Vesterhavet og med få skridt, står du midt på den smukke sandstrand med udsigt over havet. Med 2 værelser, er denne ideel for den lille familie med børn, eller for flere vokse som rejser sammen. Der er plads til 4 personer. 

follow watch Indretning

Hytten er på 20 m2 og er indrettet med 1 soverum, et toilet og et opholdsrum.

Bad er i fællesbygningerne, som findes på pladsen.

I opholdsrummet er der spiseareal samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn (Ingen alm. ovn, benyt gerne ovnene i vores fælleskøkkener, som er på pladsen)

Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Se inventarliste her

follow site Sovepladser

Sovepladserne er indrettet med køjeseng i det ene soverum og en dobbelt sovesofa i opholdsrummet. Der er dyner og puder til 4 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. 

Der er fjernsyn i hytten, Wifi kan tilkøbes, koderne købes i receptionen.

 

Ekstra tilkøb

  • Hund er tilladt i udvalgte hytter. Prisen er kr. 150,- for 1 hund. Send os en mail på info@dancamps.dk så tilføjer vi en hund, til din reservation.
  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker hos os. Prisen er kr. 75,- pr. person. Skriv en mail, på info@dancamps.dk så tilføjer vi dette til din reservation.

 

 Book her

Ønsker du at reservere denne hytte, kan du sende os en mail på booking@dancamp.dk eller ringe på 75 52 14 82. Vi hjælper også gerne med andre spørgsmål. 

 

 

 

Book online

Dancamps Nordsø (Vestkysten)

Kontakt

Dancamps Hvide Sande
Tingodden 3
DK-6960 Hvide Sande 

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk