Hytte 16m2 (4 pers.)

get link Denne klassiske hytte med plads til 4 personer, oser af ferie, frihed og ren afslapning. Denne ligger lige ned til de smukke klitter, med Vesterhavet, strand og (bade)ferie lige om hjørnet.  

 

source url click Hyttens indretning
Denne hytte er på 16m2 og har 4 sovepladser, 2 værelser med et soverum og et opholdsrum, spiseareal og et thekøkken med kogeplader, samt køleskab.

http://c1xvuhp232.uniterre.com/528026/The+12+Best+YMLP+Accounts+to+Follow+on+Twitter.html Køkkenet er udstyret med service til 4 personer samt køkkenredskaber.
Hvis du skal bruge ovn er du meget velkommen til at låne ovn fra vores fælleskøkken der er på pladsen. Fryser kan lejes i receptionen.
Her er der terrasse foran hytten, med bord og stole.

click here Sovepladser
Sovepladserne er indrettet med 2 køjesenge.

Ekstra tilkøb

  •  Din hund er tilladt i udvalgte hytter. Prisen er 150,- for 1 hund. Mail os på info@dancamps.dk og vi tilføjer en hund til din reservation
  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker hos os. Prisen er kr. 75,- pr. person. Skriv en mail, på info@dancamps.dk så tilføjer vi dette til din reservation.

 

source url Book her

Skriv til os på booking@dancamps.dk eller ring på 75521482, hvis du ønsker, at reservere denne hytte eller har andre spørgsmål.Vi hjælper gerne

Book online

Dancamps Nordsø (Vestkysten)

Kontakt

Dancamps Nordsø
Tingodden 3
DK-6960 Hvide Sande 

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk