Events

Der er altid, sjove og festlige events, i Kolding by. På denne side, kan du læse om de mange aktiviteter der foregår i maj og juniInternationale markedsdage

23. maj til 27. maj kl. 10:00 til 17:00

Så bliver der atter gang i byen, når det internationale marked gæster Kolding City. Kom og se de flotte boder fra udlandet, hvor de sælger deres landes traditionelle varer.

PRIS: GRATIS

ADRESSE: Akseltorv, 6000 Kolding

Læs mere her 

 

 
Bliv kunstner for en dag Workshop med Shane Brox
Den 3. juni kl. 10.30 til 13.30 

Bevæbnet med limpistol og et hoved fuld af fantasifulde historier, vil klippe-klister-kunstneren Shane Brox gå til kamp for at udvikle børns kreativitet. Det sker til en workshop, hvor Shane vil vise, hvordan æggebakker, guldknapper, mælkelåg, dukkehoveder og andet skrald kan blive forvandlet til fantasifulde væsner og verdener, hvis vi ser på det med nye øjne.

OBS: Dette arrangement kræver tilmelding. Kontakt Nicolai For Børn på tlf. 79 79 10 31.

PRIS: Workshoppen er gratis at deltage i, men der betales 40 kr. i entré til Nicolai For Børn

ADRESSE: Skolegade 2c, 6000 Kolding

Se mere her


Pinsemarked på Trapholt Museum

Den 4. juni - 5. juni fra kl. 10.00 - 17.00

Pinsemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Søndag og mandag i pinsen sættes et stort telt op i parken med boder, hvor nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres smukke værker.

OBS: Husk kontanter eller Mobile Pay.

PRIS: Fri entré til markedet.  50 % rabat på entreen til museet. (Voksne: 55 kr. Børn 0 – 17 år: GRATIS) ADRESSE: Æblehaven 23, 6000 Kolding

Se mere her 

Book online

Dancamps Kolding (Østjylland)