Velkommen til Dancamps Hvide Sande

Hytteferie

Nyd ferien i en af de dejlige ferieboliger.

Badeland

Lækkert indendørs badeland. Glæd jer til herlige sjove badetimer.

Aktiviteter

Naturlegeplads og masser af aktiviteter for børnene.

Dancamps Hvide Sande

Camping og ferieboliger i første klitrække

Dancamps Hvide Sande (tidl.Nordsø Camping & Badeland) er anlagt midt i den barske og smukke Vestkystnatur få kilometer fra byen Hvide Sande. Du kan høre Vesterhavets brusen uanset, hvor du er på camping pladsen, for camping pladsen er kun adskilt fra Vesterhavet af klitrækken, hvorfra du har en fantastisk udsigt til Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden side.

Her er masser af aktiviteter dagen lang, f.eks. de populære børneaktiviteter, der samler børnene og giver venskaber - også efter ferien. Vil du surfe, cykle eller bade i Vesterhavet har du alle mulighederne på denne veludstyrede plads. Måske vil du bade i det dejlige indendørs badeland med rutschebane, sauna, dampbad og spa, så husk badetøjet!

Du finder stort set alt, du skal bruge til ferien på camping pladsen uanset om det er camping eller i en feriebolig.
Camping butikken med friskbagt brød og aviser samt dagligvarer, vaskeri, servicebygninger med køkken, familiebade, badeværelser til udlejning samt trådløst internet. Naturlegepladser og aktiviteter for børnene.

Friheden til at vælge din Ferieform - ferieboliger eller camping
Kom med din egen camping vogn, autocamper eller telt - eller vælg mellem vores mange ferieboliger, mobile homes, lejligheder, eller komforttelte til udlejning. Vores ferieboliger og komforttelte er veludstyrede og kan lejes fra en enkelt nat, for et weekendophold og op til flere ugers ferie.

Hvide Sande

Mellem Vesterhavet og Ringkøbing fjord ligger en ægte vestjysk fiskerby Hvide Sande –Dancamps Hvide Sande ligger kun 5 km. syd for Hvide Sande.

I byen oplever du havnemiljøet og naturligvis bliver du overalt fristet til at nyde den friske fisk og købe fisk med hjem fra et af byens mange fiskeudsalgssteder. Om sommeren kan du ligeledes opleve fiskeriauktioner om morgenen.

Glæd jer til ferie ved Vesterhavet uanset om du er i ferieboliger eller på camping!

Book online

Dancamps Hvide Sande (Vestkysten)

Kontakt

Dancamps Hvide Sande
Tingodden 3, Aargab
DK-6960 Hvide Sande 

Tel.: +45 9659 1722
info@nordsoe-camping.dk

Find os på Google Maps