Hytte 21m2 (5 pers.)

Fra denne hytte, har du naturoplevelserne lige udenfor døren. Du bor midt i et fredet klitområde med få skridt til Vesterhavet. Denne funktionelle hytte er til dig, som elsker det stille liv, i smukke omgivelser. 

go here Indretning

Hytten er på 21 m2 og er indrettet med 3 værelser, der er plads til 5 personer. I hytten er der 2 soverum, et opholdsrum og en møbleret terrasse. 

I opholdsrummet er der spiseareal samt et thekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn

http://www.popteen.net/news/go.php?url=https://revistas.udem.edu.co/index.php/economico/user/viewPublicProfile/29760 Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Der er ikke bad og toilet, i denne hytte, men dette er i vores servicebygning på pladsen, som ikke ligger langt fra hytten. 

Se inventarliste her. 

Sovepladser

Sovepladserne er indrettet med 1 køjeseng, med 2 sovepladser, i det ene soverum og en dobbeltseng i det andet soverum. I opholdsrummet er der en 1 opredning på en sovesofa.Der er dyner og puder til 5 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. 

 

Wifi kan tilkøbes. 

Hund er tilladt i udvalgte hytter.

 

Book her

Ønsker du at reservere denne hytte, kan du booke her eller ringe på 75 52 14 82. Vi hjælper også gerne med andre spørgsmål. 

 

 

Book online

Dancamps Holmsland (Vestkysten)

Kontakt

Dancamps Holmsland go here
Tingodden 141
DK-6960 Hvide Sande

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk