Hytte 25m2 (6 pers.)

Fra denne hytte, er der ikke langt til stor legeplads og skøn badestrand, ved Østersøen. Med 3 værelser, og en Hems er denne helt perfekt, til en familie med børn eller en større gruppe, som rejser sammen

click Indretning

Hytten er på 25 m2 og er indrettet med 2 soverum, et badeværelse med bad og toilet, og et opholdsrum.

I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine kaffemaskine tekoger og en mikrobølgeovn

Køkkenet er udstyret med service til 6 personer samt almindelige køkkenredskaber.

Se inventarliste her

click here Sovepladser

Sovepladserne er indrettet med 1 køjeseng og en enkelt seng, i  det ene soverum og dobbeltseng i det andet soverum. Der er 2 opredninger på hemsen, som er særlig velegnet til børn. Der er dyner og puder til 6 personer og sengelinned kan lejes i receptionen, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det. 

Der er fjernsyn i hytten

Wifi kan tilkøbes.

Ekstra tilkøb

  • Hund er tilladt i udvalgte hytter. Prisen er kr.150,- for 1 hund. Skriv til os på info@dancamps.dk og vi tilføjer en hund til din reservation.
  • Lej linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykker hos os. Prisen er kr. 75,- pr. person. Skriv en mail, på info@dancamps.dk så tilføjer vi dette til din reservation.

 

Book her

Ønsker du at reservere denne hytte, kan du booke her eller ringe på 75 52 14 82. Vi hjælper også gerne med andre spørgsmål. 

 

 

 

Book online

Dancamps Ajstrup (Østjylland/Århus)

Kontakt

Dancamps Ajstrup Strand Camping
Ajstrup Strandvej 81
DK-8340 Malling

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk