Velkommen til Dancamps

Dancamps pladserne byder dig på campingferie, når det er allerbedst.  Uanset om du vælger at holde ferie i én af vores mange ferieboliger eller om du har din egen autocamper, telt eller campingvogn med, så står vi altid klar til at give dig:

  • den gode campingoplevelse 
  • service med et smil
  • familiens bedste ferieminder

Dancamps Holmsland

Ferie midt i klitterne og tæt på Vesterhavet

Weekendophold

Spar 60% på et weekendophold i feriehytte med entré til badeland.  

Dancamps Hampen

Vær helt tæt på naturen, bo på Dancamps Hampen

Dancamps Nordsø

Camping i første klitrække.

Dancamps Kolding

Dancamps Kolding er ægte byferie, når det er bedst. 

Dancamps Trelde Næs

Beliggende kun 50 km. fra LEGOLAND og GIVSKUD ZOO


Oplev det bedste af Danmark – fra Dancamps pladserne

Med en ferie hos Dancamps er du inden for rækkevidde af store naturoplevelser og spændende byer. 

Hos  click Dancamps Nordsø og  go Dancamps Holmsland byder vi på afslapning og ægte badeferie direkte ved Vestkysten og Hvide Sande. Du og din familie kommer helt tæt på den rå natur, de barske klitlandskaber og det imponerende Vesterhav, som I altid kan lytte til uanset på hvilken af de to Dancamps pladser, I holder ferie. Et lækkert indendørs badeland med badesjov for hele familien finder I på Dancamps Hvide Sande.

Er I mere til Østkysten og vil I opleve en fantastisk placering i et unikt naturområde, så besøg  Dancamps Trelde Næs, der ligger helt yderst på næsset, ud mod Lillebælt og ca. 10-15 minutters kørsel fra Fredericia.  Eller oplev den centralt beliggende  Dancamps Kolding. Byferie er altid spændende uanset vejret.

Vil I derimod opleve den smukke midtjyske natur og være tæt ved Legoland parken, finder I  Dancamps Hampen. Nyd den rolige naturplads, omgivet af skove og hedelandskaber og med en duft af skoven lige udenfor. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på  Dancamps pladserne.