Velkommen til Dancamps Ajstrup Strand

Hytteferie

Nyd en dejlig hytteferie tæt ved både strand og storby.

Europæisk kulturhovedstad 2017

Der er spændende kulturelle oplevelser få km. fra Dancamps Ajstrup. Læs mere her

Kulturbypakke

Nyd en ferie spækket med kulturoplevelser kr. 899,-

Velkommen til Dancamps Ajstrup Strand

Dancamps Ajstrup Strand er en af de mest populære campingpladser i Østjylland – og det er med god grund! Campingpladsen er flot anlagt midt i et grønt område, der går helt ned på den smukke Østkyst strand lige syd for Århus by. Campingpladsen ligger i Malling, der ligger få kilometer fra Århus.

 

Skal du på camping ved Århus? Så bestil en plads på Dancamps Ajstrup Strand på telefon here 75 52 14 82 og bo tæt på både natur og storby.

Hvorfor vælge Dancamps Ajstrup Strand frem for andre campingpladser i Østjylland?

Dancamps Ajstrup Strand er en af de campingpladser ved Århus, der har den bedste placering og samtidig tilbyder et stort udvalg af faciliteter. Du kan nyde pladsen og de fine faciliteter, slappe af med en gåtur langs stranden til det charmerende fiskerleje Norsminde, fiske krabber med børnene og bade ved den børnevenlige strand med blåt flag lige neden for campingpladsen.

Kombiner din camping ved Århus med en storbyferie

Det er oplagt at tage en udflugt til storbyen Århus, hvis du ligger på Dancamps Ajstrup Strand. Der går smukke cykelstier fra pladsen og ind til Århus by, hvor I kan opleve det spændende museum Aros, Den Gamle by, shopping, kultur og meget, meget mere. Dancamps Ajstrup Strand er derfor et oplagt valg, hvis du leder efter campingpladser ved Århus. 

Vil du prøve en af de bedste campingpladser i Østjylland?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon enter site 75 52 14 82 eller info@dancamps.dk og bestille din camping ved Århus. Når bestillingen er foretaget, er der ikke andet tilbage, end at glæde jer til en ferie med masser af oplevelser både ved strand og storby på en af de bedste campingpladser ved Århus. 

Book online

Dancamps Ajstrup (Østjylland/Århus)

Det siger andre om Dancamps Ajstrup

 

source link Altomcamping.dk skriver xvideps "Ajstrup Strand Camping ligger direkte ned til blå badestrand og en skøn natur. Perfekt til både by-camping og daseferie ved stranden" Læs hele artiklen her.

teenel videos Ekstra Bladet skriver " Ajstrup Strand Camping ligger midt i naturen, og med Aarhus indenfor rækkevidde, får du en storbyferie med i købet" Læs hele artiklen her 

 

 

 

Ajstrup - Fakta 2018

Vi åbner igen d. 23.03.2018 og glæder os til at byde velkommen til en ny sæson!

Åbningstider Dancamps kundeservice (i vinterperioden)

+45 75521482

Mandag - fredag 09.00 - 15.00

Søndag 09.00 - 12.00

Priser

 

Kontakt

Dancamps Ajstrup Strand
Ajstrup Strandvej 81
DK-8340 Malling 

Tel.: +45 8693 3535
info@dancamps.dk  

Find os på Google Maps